Ανανεώνεται η ομάδα του Breakfast at star - Τα 2 πρόσωπα που ''εισβάλλουν'' στην ομάδα Παύλου & Χατζίδου

Πανικός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανανεώνεται η ομάδα του Breakfast at star - Τα 2 πρόσωπα που ''εισβάλλουν'' στην ομάδα Παύλου & Χατζίδου

Την Παρασκευή 7/7 το BreakfastStar με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου έριξαν αυλαία εν όψει του καλοκαιριού δίνοντας ραντεβού οι παρουσιαστές με το κοινό τους για το Σεπτέμβρη στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το ζευγάρι θα είναι και πάλι στη θέση του στο πάνελ του Star, ωστόσο στην ομάδα, που βλέπουμε μπροστά από τις κάμερες αναμένεται να έχουμε αλλαγές και αποχωρήσεις ανθρώπων και ενσωματώσεις.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ''Καλοκαίρι yes'' την Δευτέρα 17/7 έγινε γνωστό, πως από το χρόνου στην εκπομπή θα βλέπουμε τον Χάρη Γιακουμάτο και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο (δείτε εδώ την ανάρτηση της Χατζίδου μετά το φινάλε).

Τα νέα πρόσωπα που συζητούν για το Breakfast at star

Το φινάλε του BreakfastStar

Μετά το Πρωινό μας στον SKAI αλλά και το Happy Day στον ALPHA, αυλαία έριξε και η εκπομπή BreakfastStar με τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό τους κοινό και να δίνουν ραντεβού από Σεπτέμβρη.

«Την ημέρα που ξεκινήσαμε έτρεμα τόσο πολύ από άγχος και τώρα τρέμω από χαρά, συγκίνηση και ευχαρίστηση για αυτή την υπέροχη ομάδα. Ήμασταν τόσο τυχεροί που είχαμε όλα αυτά τα παιδιά μαζί μας και ήμασταν παρέα. Μου έλεγαν "πρόσεχε, να είσαι λίγο καχύποπτη, μην ανοίγεσαι, μην εμπιστεύεσαι". Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα, που πίστεψα, ήταν όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ 100% αληθινοί. Δεν έχω νιώσει έτσι με κανέναν σε οποιαδήποτε συνθήκη ήμουνα», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Μπορεί να βλέπετε εμάς που βγαίνουμε μπροστά στην κάμερα αλλά είναι τόσο πολλοί άνθρωποι που φροντίζουν και ταλαιπωρούνται κουράζονται, για να μπορούμε εμείς να βγάλουμε το αποτέλεσμα που βλέπετε και τον καλύτερό μας εαυτό. Τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και μας βάλατε στο σπίτι σας. Συγχωρήστε μας για οποιαδήποτε λάθη, ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία υπόσχεση για μία ακόμη καλύτερη συντροφιά την επόμενη σεζόν» ανέφερε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.