«Ο μπαμπάς σου από εκεί...» - Οι τρυφερές ευχές της Άντζελας Γκερέκου για τη διπλή γιορτή της κόρης της και η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Συγκινεί η ηθοποιός με τα λόγια στο Μαράκι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο μπαμπάς σου από εκεί...» - Οι τρυφερές ευχές της Άντζελας Γκερέκου για τη διπλή γιορτή της κόρης της και η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

Ημέρα χαράς και, μάλιστα διπλής, είναι η σημερινή (15/8) για την Άντζελα Γκερέκου, καθώς η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου έχει γιορτή και γενέθλια μαζί και έτσι θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ τον ρητό όρο που της έχει θέσει).

Δημοσίευσε μία φωτογραφία τους, λοιπόν, από τα παιδικά χρόνια της νεαρής κοπέλας, όπου οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένες, και μαζί με τις ευχές της έκανε και μία άκρως συγκινητική αναφορά στον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο (δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε 2 χρόνια μετά τον θάνατό του).

Οι ευχές της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της και η αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο

«Σαν σήμερα γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μας με ότι πολυτιμότερο μας έδωσε η Παναγιά, αυτή την ευλογημένη μέρα. Χιλιόχρονη και χαρούμενη υπέροχο μου πλάσμα! Προχώρα Μαράκι μου με Αγάπη και Πίστη όπως εσύ ξέρεις! Και εμείς πάντα κοντά σου. Εγώ από εδώ και ο μπαμπάς σου από εκεί!!!! Πολλές ευχές για όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Η Παναγιά μας να μας προστατεύει!!!», έγραψε.

Άντζελα Γκερέκου Μαρία Βοσκοπούλου
Instagram / Άντζελα Γκερέκου

Οι φωτογραφίες με την Μαρία που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η Άντζελα Γκερέκου αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από κάμερες και στούντιο, καθώς δεν πραγματοποιούνται γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ την πιο σκληρή σκηνή που θα παρακολουθήσουμε στην τρίτη σεζόν), και έτσι επισκέφθηκε την Κέρκυρα, που είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

Εκεί βρίσκεται μαζί με καλή παρέα φίλων της, αλλά και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Την Τρίτη 8/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από το νησί και στα σχόλια ακολούθησε πανζουρλισμός.

Η αλλαγή στο look της, με τα πιο ξανθά μαλλιά της είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν και την όμορφη οικογένειά της, παρατηρώντας το παιδί της, που πλέον είναι 22χρονών, και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Σχόλια στην ανάρτηση της Γκερέκου