Παγιδευμένοι: Με φούξια μακριά μαλλιά για να καλύπτουν το γυμνό της στήθος - Αγνώριστη η «Κατερίνα» στην topless φωτογραφία της

Δεν αναγνωρίζεται!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Με φούξια μακριά μαλλιά για να καλύπτουν το γυμνό της στήθος - Αγνώριστη η «Κατερίνα» στην topless φωτογραφία της

Τα γυρίσματα των Παγιδευμένων για κάποιους έχουν σταματήσει και για άλλους συνεχίζονται εντατικά (δείτε εδώ την τρυφερή στιγμή Φεντόρουφ - Λαγούτη πίσω από τις κάμερες), στην πρώτη κατηγορία όμως ανήκει η Μαριλένα Ράδου, που υποδύεται την Κατερίνα στη σειρά του ΑΝΤ1, η οποία αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Σήμερα, Τρίτη 15/8 η ίδια, μάλιστα, γιορτάζει και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την σκέφτηκε δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της με φούξια μακριά μαλλιά, τα οποία κάλυπταν το στήθος της, καθώς δεν φορούσε μαγιό, συνοδεύοντάς την με τα λόγια ενός φιλόσοφου (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε).

Η topless ανάρτηση της πρωταγωνίστριας των Παγιδευμένων, Μαριλένας Ράδου

«Αν στον κόσμο σήμερα

υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων

που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε

τη δυστυχία των άλλων,

σε μερικά χρόνια

θα είχαμε έναν παράδεισο.

Μπέρτραντ Ράσελ

Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές», έγραψε.

Μαριλένα Ράδου topless
Instagram / Μαριλένα Ράδου

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τρίτης 15/11/22 του Γρηγόρη Αρναούτογλου, " The 2night show" ήταν η Μαριλένα Ράδου. Η ηθοποιός της καθημερινής σειράς "Παγιδευμένοι", μίλησε για τις περιόδους άγχους που είχε και τι αποτέλεσμα είχε πάνω της το άγχος.

«Ναι (αλωπεκίαση) κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη» είπε αρχικά η Μαριλένα Ράδου. (δείτε εδώ το plan B που έχει για την μητρότητα).

«Αλλά μάλλον μερικές φορές -παρόλο που αφήνω να πέσω και στο πάτωμα και να βιώσω τη στενοχώρια-, είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει» πρόσθεσε η Μαριλένα Ράδου.