«Μεγάλη μέρα σήμερα» - Επέστρεψε στην Κεφαλονιά για την γιορτή της η Μαρία Μπεκατώρου

Με εντυπωσιακό σύνολο και τεράστιο χαμόγελο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (15/8) ημέρα για την Μαρία Μπεκατώρου, καθώς γιορτάζει το όνομά της. Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε στη Λακήθρα Κεφαλονιάς, το χωριό όπου μεγάλωσε και περνάει κάθε καλοκαίρι της και ξύπνησαν μέσα τις τόσες αναμνήσεις, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα μαύρο τοπ και μία μακριά φούστα με έντονα χρώματα, χαμογελώντας στον φακό, ευχόμενη να μπορεί να βιώνει αυτή την ηρεμία και τη χαρά κάθε μέρα και κάθε καλοκαίρι.

Δείτε επίσης: «Δεν το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά ήταν αποτυχία, εγώ δεν αισθανόμουν καλά» - Η Μαρία Μπεκατώρου "έσπασε" τη σιωπή της για την συνεργασία της με το MEGA

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου για την γιορτή της

«Μεγάλη μέρα σήμερα…Από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου…Ραντεβού ευλογημένο κάθε χρόνο στο χωριό για τη γιορτή της Παναγίας… Όλο το χωριό μια παρέα…Εδώ που παίζαμε μικροί,τώρα τρέχουν άλλα παιδιά με τα «καλά» τους ρούχα και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανεμελιά…Εδώ παίζαμε κρυφτό και κυνηγητό και περιμέναμε να φάμε άρτο αγιασμένο με μπόλικο μέλι…Αυτή είναι η ζωή…Και είναι ωραία και ας περνούν τα χρόνια..Να είμαστε καλά,να φοράμε τα χρωματιστά μας ρούχα και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε καλά και μπορούμε να ζούμε όπως,ίσως,ονειρευόμαστε. Και του χρόνου αγαπημένοι μου», σημείωσε και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί.

Δείτε επίσης: Στην ταβέρνα να τρως μόνο... - Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

Μαρία Μπεκατώρου γιορτή
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Το σώμα της χωρίς ρετούς

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τουρ στα ελληνικά νησιά αυτό το καλοκαίρι, καθώς ξεκίνησε τις διακοπές της από το νησί της καρδιάς της, την Κεφαλλονιά, από όπου κατάγεται, προχώρησε στη Σύρο και πέρασε και από την Κίμωλο, μέχρι να επιστρέψει ξανά στον τόπο καταγωγής της.

Απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα και τον χρόνο της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Αλεβιζόπουλο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο στην Αθήνα), και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τα νησιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την Κυριακή 30/7 μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες της από την Κίμωλο όπου ποζάρει πάνω σε ένα βράχο, κάνοντας ηλιοθεραπεία και τα σχόλια των θαυμαστών της "πήραν φωτιά", αφού το σώμα της μοιάζει με 20άρας.

Δείτε επίσης: «Της λέω "Σε παρακαλώ, σώσε με"» - Η άγνωστη χάρη της Μαρίας Μπεκατώρου στην Κατερίνα Καινούργιου