Φίλιππος Μιχόπουλος: Η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου σε ερώτηση για τις πρώην του

Δεν περίμενε κανείς αυτή την απάντηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου, μπορεί να βρίσκεται για διακοπές στη Σαντορίνη, όμως δεν χάνει την επαφή με το κοινό της. Αρκετά συχνά πραγματοποιεί Q & A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μπορεί να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της και το ίδιο έκανε και την Τρίτη 15/8.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν πιο προσωπική και αφορά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, μία θαυμάστρια την ρώτησε πως θα αντιδρούσε εάν έβλεπε στον δρόμο κάποια από τις πρώην του επιχειρηματία. Η απάντησή της άφησε τους πάντες άναυδους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί τους).

Η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου σε ερώτηση για τις πρώην του Φίλιππου Μιχόπουλου

«Δεν τις ξέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οικονομάκου πρώην Μιχόπουλου

Χτύπησαν την πόρτα του ψυχολόγου για να σώσουν το γάμο τους

Το Σάββατο 11/2 η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου με την ηθοποιό - επιχειρηματία να μιλάει αποκαλυπτικά για τη ζωή και την καριέρα της.

Το πιο βασικό κομμάτι για την ίδια αποτελεί η οικογένειά της, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος καθώς και τα δύο παιδιά, που έχουν φέρει στον κόσμο (δείτε εδώ το Μιχόπουλο αγκαλιά με την πεθερά του).

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο»,

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς το ζευγάρι κλείνει 5 χρόνια γάμου, ωστόσο με ειλικρίνεια η Αθηνά αποκάλυψε, πως έχουν περάσει και δύσκολα οι δύο τους με την κρίση να τους χτυπάει την πορτά.

«Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου φέτος. Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν ειναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.