Χωμένη στην αγκαλιά της μητέρα της - Η νέα φωτογραφία της Όλγας Κιουρτσάκη με τη νεογέννητη εγγονή της Άντζελας Δημητρίου

Είναι μόλις 2 εβδομάδων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Όλγα Κιουρτσάκη απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές στο σπίτι της με την κόρη της μετά την γέννησή της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη γι' αυτό. Παρά την κούραση που μπορεί να υπάρχει, κάθε φορά που κοιτάει το μωρό της τα ξεχνάει όλα και δεν είναι λίγες οι φορές που απλώς κάθεται και την χαζεύει.

Την Τρίτη 15/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της μπέμπας τη στιγμή που εκείνη βρισκόταν στην αγκαλιά της και απλώς την κοιτούσε και οι ακόλουθοί της "έλιωσαν" στο θέαμα.

Δείτε επίσης: Με την εγγονή της αγκαλιά - Το party έκπληξη, Κιουρτσάκη, Παπαδόπουλου και Χριστοφόρου στην Άντζελα Δημητρίου για τα γενέθλια της

Η νέα ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη με τη νεογέννητη κόρη της

«Πλάσμα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλγα Κιουρτσάκη κόρη

Λίγο αργότερα ανέβασε ένα ακόμη story, αποκαλύπτοντας ποια είναι η ανησυχία της: «Ένα συνεχόμενο άγχος κάθε βράδυ, να ακούω την αναπνοή σου μικρούλα μου, πάνω από την κούνια σου».

Όλγα Κιουρτσάκη κόρη ανησυχία

Η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου έξω από το μαιευτήριο

Την Παρασκευή 4/8 η Όλγα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον δημοσιογράφο που τους περίμενε έξω από την κλινική.

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε την αρχή και ήταν πολύ συγκινημένη με την φωνή της να "σπάει" κάθε φορά που μιλούσε για την κόρη της και την εγγονή της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου» είπε βουρκωμένη η τραγουδίστρια.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια γυναίκα με το που πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά. Τίποτα άλλο. Όταν το έπιασαν αγκαλιά ένιωσα ευτυχία, αγάπη», είπε επίσης έντονα συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.