Βόλτες με σκάφος, βουτιές στη θάλασσα και περπάτημα στα σοκάκια - Οι διακοπές Τσιμτσιλή & Σοφού με τα παιδιά τους στην Πάρο

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βόλτες με σκάφος, βουτιές στη θάλασσα και περπάτημα στα σοκάκια - Οι διακοπές Τσιμτσιλή & Σοφού με τα παιδιά τους στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που ολοκληρώθηκε η τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, ετοίμασε τις βαλίτσες της και όπως κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια της πήραν το πρώτο πλοίο για Πάρο. Είναι το αγαπημένο τους νησί και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους το περνάνε εκεί.

Η παρουσιάστρια θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά από μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά με το Happy Day, απολαμβάνοντας τον ήλιο πλάι στη θάλασσα, τις βουτιές με τα παιδιά της στα καταγάλανα νερά αλλά και τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Οι διακοπές Τσιμτσιλή - Σοφού με τα παιδιά τους στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και παρά τα τρία παιδιά τους και τα πολλά χρόνια κοινής πορείας τους, μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Αυτό το αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις που κάνει η παρουσιάστρια από τις διακοπές τους με πρωταγωνίστριες να είναι οι δυο τους κόρες που έχουν μεγαλώσει πολύ.

Με αφορμή την γιορτή της Παναγίας χθες 15/8, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάρο, δείχνοντας πόσο όμορφα περνάνε!

Μάλιστα, την Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέπτονται στο νησί και πολλοί φίλοι της, όπως η κουμπάρα της - δείτε φωτογραφίες τους.

Η επίσκεψη τους στην Σύρο

Την Τρίτη 1 Αυγούστου μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά, τη Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ, έκαναν ένα μικρό ταξίδι "αστραπή" στη Σύρο.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο λόγος ήταν η συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους και του Μανώλη Μητσιά, κάτω από την πρώτη πανσέληνο του μήνα. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε μάλιστα, η ίδια φαίνεται χαμογελαστή με τον καλό της, φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα, έχοντας μαζεμένα τα μαλλιά της, ενώ για να ολοκληρώσει το σύνολό της επέλεξε φλατ ταμπά πέδιλα.

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Απολαύσαμε τον @manolismitsias και τον @theofanousg υπό το φως της Πανσελήνου!», έγραψε.