«Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί! Είχαν γράψει πως πάσχω από...» - Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια που απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες με μπικίνι που "κολάζουν", μίλησε έξω από τα δόντια.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ψευδείς φήμες που την ήθελα να πάσχει από κάποια ασθένεια, γεγονός είχε φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια της.

Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την οικογένειά μου για να προβληθώ. Μια φορά μόνο μ’ έχουν τσακώσει με τα παιδιά μου σε ένα εμπορικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έστησα ποτέ κανένα θέμα και γενικά δεν είχα την ανάγκη να στήσω την καριέρα μου πάνω σε παπαρατσικές φωτογραφίες με την οικογένειά μου. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», εξομολογήθηκε.

Με την ίδια να αποκαλύψει στη συνέχεια για ένα ανυπόστατο δημοσίευμα σχετικά με την υγεία της: «Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα».

Η αποκάλυψη της για την τηλεόραση

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "7 Μέρες TV" αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος. Παράλληλα μίλησε για την απόφαση της να μην βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά έκανε και το σχόλιο της για την σημερινή γενιά και την σχέση που έχουν με την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: «Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη...» - Η εξομολόγηση της για το σκάνδαλο του Μικρούτσικου με την Τρέμη

Έρχομαι και στα τηλεοπτικά. Διανύουμε μια σεζόν που είναι σχετικά απρόβλεπτη…

Γιατί είναι απρόβλεπτη; Εγώ τα περίμενα όλα αυτά. Όταν κάνεις λάθος επιλογές, δεν είναι λογικό ο κόσμος να νιώσει αποστροφή για την τηλεόραση; Τα παιδιά μου δεν έχουν καν συντονισμένη την τηλεόραση τους στα ελληνικά κανάλια. Έχουν μόνο Netflix, Youtube κλπ. Και έτσι λειτουργεί όλη αυτή η γενιά των νέων ανθρώπων. Ξέρω και πολλούς 30αρηδες και 40αρηδες που δεν βλέπουν τηλεόραση.

Τι πιστεύετε ότι φταίει;

Η τηλεόραση τα έχει πάει καλά στη μυθοπλασία και σε κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, αλλά έχει κιτρινίσει πολύ. Όταν ασχολούμαστε με τους άλλους, βγαίνουμε αυτόματα από τη ροή. Ασχολούνται όλοι με τους άλλους. Αντί να ασχοληθούμε με το πως θα γίνουμε ο καθένας μας καλύτερος, ανεβάζοντας έτσι το συλλογικό ενεργιακό πεδίο, έχουμε κατεβάσει το συλλογικό επίπεδο με αυτές τις επιλογές.

Παρόλο που μετά το «Πακέτο» δεχθήκατε πολλές προτάσεις, έχετε αποφασίσει συνειδητά να μην επιστρέψετε στην τηλεόραση. Ποιος είναι ο λόγος;

Όντως, έχω κληθεί και έχω περάσει από όλα τα κανάλια και έχω κάνει συζητήσεις. Πάντα πήγαινα με πρόταση που κυρίαρχο ήταν το να δώσουμε κάτι ουσιαστικό, ποιοτικό και χρήσιμο στον τηλεθεατή. Έχω καταλήξει ότι οι στόχοι οι δικοί μου και αυτοί των ανθρώπων που είναι στο σχεδιασμό των προγραμμάτων δεν συμπίπτουν. Δεν έχουμε συναντίληψη. Για εμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία τι θα πάρει ο τηλεθεατής και δεν είναι ντε και καλά προτεραιότητα μου να βγω στην τηλεόραση. Το θέμα είναι να εξελισσόμαστε.

Με το «Πακέτο» έκανα κάτι που έδινε στον άνθρωπο που ερχόταν εκεί μια εξέλιξη, ένα αποτέλεσμα, αλλά και τον τηλεθεατή τον συνέδεε με ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που το είχε ανάγκη. Εγώ τώρα, για να κάνω τηλεόραση, θα πρέπει να εξελιχθώ και να δώσω κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αδικήσω όλη τη διαδρομή μου. Επίσης, δεν μπορώ να διαψεύσω και τις προσδοκίες του κόσμου που περιμένει από μένα κάτι καλό και ουσιαστικό