Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη...» - Η εξομολόγηση της για το σκάνδαλο του Μικρούτσικου με την Τρέμη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη...» - Η εξομολόγηση της για το σκάνδαλο του Μικρούτσικου με την Τρέμη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης την ύλης στο περιοδικό "7 μέρες TV". Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Ακόμη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, έκανε λόγο και για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μετά τα αποκαλυπτήρια του Ανδρέα Μικρούτσικου, σχετικά με την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την Όλγα Τρέμη - δείτε εδώ την στιγμή της αποκάλυψης.

Η απάντηση της Χατζηβασιλείου για την αποκάλυψη του Μικρούτσικου σχετικά με την Τρέμη

Πώς σας φαίνεται η Φαίη Σκορδά φέτος;

Πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα. Όλοι θέλουμε το χρόνο μας για να βρούμε τα πατήματά μας στις νέες μας στέγες και επιλογές. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Η Κατερίνα Καινούργιου;

Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τις εκπομπές. Τη Φαίη την είδα γιατί είναι φίλη και ήθελα να δω την αλλαγή που έκανε. Όσο για την Κατερίνα, δεν μπορώ να την κρίνω την κοπέλα. Αυτό που κάνει το κάνει καλά και ο κόσμος την ακολουθεί.

Πρόσφατα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την Όλγα Τρέμη αποκαλύπτοντας πολύ προσωπικά τους πράγματα.

Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλώ για τους άλλους. Θεωρώ ότι δεν βοηθά κανέναν. Ούτε εμένα που το λέω ούτε τον άλλον που το ακούει. Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη ζωή του οποιουδήποτε δεν βοηθά κανέναν. Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας αυτά δεν τα έλεγε σε συνέντευξη. Υποτίθεται ότι ειπώθηκαν off the record. Δεν ξέρω. Δεν θέλω να το κρίνω αυτό. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν ούτε και θέλω να το κάνω.

Η απάντηση της Όλγας Τρέμη μετά τις δηλώσεις του Μικρούτσικου

Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με την Όλγα Τρέμη, εξαιτίας των όσων είπε για εκείνη και τις ερωτικές σχέσεις που διατηρούσαν στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η εν λόγω συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής σε γνωστό περιοδικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε της έκανε μαθήματα στο σπίτι της όταν ήταν νέοι, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να είναι και ο πρώτος της άνδρας. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από πλευράς του, αποκάλυψε πως δεν κατάλαβε εκείνη την στιγμή πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφεί και νόμιζε πως έκαναν μια συζήτηση εκτός συνεντεύξεως.

«Κάναμε μια κουβέντα στην αρχή δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί και τέλειωσε η συνέντευξή μας. Καταρχήν αυτά που γράφει είναι ακριβή, δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας, γιατί μου λέει ξέρω ότι είχες σχέσεις και μέσα από αυτόν τον διάλογο του είπα την ιστορία. Ένιωθα ότι αυτό ήταν εκτός συνεντεύξεως», είχε απαντήσει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον ντρόπο που δημιουργήθηκε (δείτε εδώ όσα είπε).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο φαίνεται πως δεν πήρε ποτέ την έγκριση της Όλγας Τρέμη για να αποκαλύψει δημόσια κάτι τόσο προσωπικό για εκείνη.

«Δε θέλω να μιλήσω, γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματός της. Το μόνο που θα σας πω, το μόνο που θα σας πω, αυτό δηλαδή, που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία καθ΄ όλα προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμογελαστή

Εγώ που τη ξέρω και ξέρεις ότι έχουμε πει και δύο κουβέντες παραπάνω...ε δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή να διασκεδάζει... από την άλλη είναι ένας άνθρωπος, που έχει δεχτεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε κατάσταση να μη δώσουμε περαιτέρω έκταση» είχε πει η Τίνα Μεσσαροπούλου στον Alpha αναφορικά με τη ψυχολογική κατάσταση της Όλγας Τρέμη.

Διαβάστε επίσης: Βιαστική με γυαλιά ηλίου - Η πρώτη δήλωση της Τρέμη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με το Μικρούτσικο

undefined

Ο Δημήτρης Δανίκας πήρε συνέντευξη από την δημοσιογράφο για την εφημερίδα ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί σήμερα, με την ίδια όμως να μην σχολιάζει καθόλου το επίμαχο θέμα.

«Βάζω το όριο μου. Τελεία» απάντησε η Όλγα Τρέμη με τον Δημήτρη Δανίκα να συνεχίζει: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;».

«Σου είπα είναι από τα θέματα που δεν συζητώ», απάντησε. Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» γράφει ο Δημήτρης Δανίκας.