OPENtv: Εκτός Καλοκαίρι Yes ο Τριαντάφυλλος - Το ανακοίνωσαν Πιερίδη & Τσαλαπάτη

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPENtv: Εκτός Καλοκαίρι Yes ο Τριαντάφυλλος - Το ανακοίνωσαν Πιερίδη & Τσαλαπάτη

Με μια απουσία έκανε έναρξη σήμερα 16/8 η εκπομπή Καλοκαίρι Yes, αφού ο Τριαντάφυλλος έλειπε από το πλατό. Η Μαριάντα Πιερίδη με την Φελίσια Τσαλαπάτη έκαναν γνωστό το γεγονός, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν πολλά περισσότερα.

«Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζετε αλλά και σε όσους δεν γιορτάζετε. Μεγάλη γιορτή», ευχήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια και έστειλε τις ευχές της σε όσους γιορτάζουν.

Η ανακοίνωση για την απουσία του Τριαντάφυλλου από το Καλοκαίρι Yes

«Θετική ενέργεια! Σας λείψαμε; Ελπίζω να σας λείψαμε. Ήρθαμε λοιπόν, είμαστε εδώ, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Κάντε ένα πλάνο από την κάμερα του Τριαντάφυλλου, να μην είναι παραπονεμένος ο cameraman μας», ανακοίνωσε στη συνέχεια χωρίς να κάνει γνωστό το λόγο.

Δείτε επίσης: "Διαλύθηκαν" στο Καλοκαίρι Yes με το "γαλλικό" του Τριαντάφυλλου

Η αμηχανία ανάμεσα στην Πιερίδη και τον τραγουδιστή πριν λίγες ημέρες

Φέτος το Καλοκαίρι Yes με παρουσιαστές Τριαντάφυλλο, Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη, μας κρατάει συντροφιά από τις 10 παρά το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, μεταφέροντας ειδήσεις από την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Την Δευτέρα 7/8, συζητούσαν για το Survivor All Star και συγκεκριμένα για το δεύτερο κύκλο που θα έχει διάσημους αλλά και μαχητές πρόσωπα άγνωστα στο τηλεοπτικό κοινό. Ο τραγουδιστής λοιπόν, αποκάλυψε πως η παραγωγή θέλει να μπει και ένα πρόσωπο "φωτιά" που θα εκτινάξει τα νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων μιλούσαν και για τον Αλέξη Παππά με την Μαριάντα Πιερίδη να ρωτάει τον Τριαντάφυλλο αν θα έμπαινε πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Θα πήγαινε στο Survivor; Γιατί εγώ δεν είδα μόνο τον Αλέξη Παππά να τρώει μπριζόλες, κι εσύ έτρωγες μπριζόλες...» ρώτησε χαρακτηριστικά με τον συνεργάτη της να είναι φανερά αμήχανος.

«Δεν ξέρω, θα το συζητήσουμε μετά στο καμαρίνι σου ιδιαίτερα», της απάντησε χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

«Έχεις έναν δικό σου τρόπο που σκέφτεσαι που εμένα μου αρέσει. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο και θα είναι χαμένος ο Ατζούν αν δεν σου κάνει πρόταση σε αυτό το Survivor», ανέφερε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη.