To κάθε δωμάτιο έχει πισίνα και θέα το Αιγαίο - Φωτογραφίες από το νησιώτικο ξενοδοχείο του γιου του Γιάννη Πάριου, στην Πάρο

Είναι πολύ εντυπωσιακό και το βράδυ η θέα είναι ακόμη πιο μαγευτική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
To κάθε δωμάτιο έχει πισίνα και θέα το Αιγαίο - Φωτογραφίες από το νησιώτικο ξενοδοχείο του γιου του Γιάννη Πάριου, στην Πάρο

Μπορεί οι 2 από τους 4 γιους του Γιάννη Πάριου να ασχολούνται με την μουσική, ωστόσο ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ασχολείται με τα ξενοδοχειακά και μάλιστα διαθέτει στην Πάρο το δικό του συγκρότημα. Σε συνεργασία με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια.

Πρόκειται για το υπέροχο lux boho ξενοδοχείο Mar Azul Resort στην περιοχή του Αγίου Φωκά Παροικιάς. Όπως γράφει το Travel Style, το εξαιρετικό αυτό ξενοδοχείο είναι με πολυτελείς σουίτες μπροστά από τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την αιγαιοπελαγίτικη αύρα που αποπνέει καθώς από όποια πλευρά και να κοιτάξει κανείς η θάλασσα είναι το κάδρο! Είναι χτισμένο σε μια τεράστια έκταση 8 στρεμμάτων. Τα 5 κτήρια εμπλουτίστηκαν με στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες. Οι εσωτερικοί χώροι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε μοιάζουν σαν προέκταση των εξωτερικών ώστε ο επισκέπτης να έρχεται συνεχώς σε επαφή με το ευρύτερο περιβάλλον.

Σε αυτό επίσης συντελεί πως σε όλους τους χώρους χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, γενικότερα γήινα υλικά. Kαθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές, λευκό λουσμένο από το φως του Αιγαίου και minimal αισθητική που ενσωματώνεται στο νησιωτικό τοπίο.

Στην εσωτερική διακόσμηση και την τελευταία πινελιά έβαλε η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία για ακόμα μία φορά ανέδειξε το καλλιτεχνικό της ταλέντο (δείτε και το σπίτι της στο νησί που μοιάζει με βίλα).

Δείτε επίσης: Πιο ψηλός από όλους με μαλλιά μπούκλες - Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου που είναι εξαφανισμένος

Φωτογραφία από το ξενοδοχείο του γιου του Πάριου, Μιχαήλ Βαρθακούρη