Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πιο ψηλός από όλους με μαλλιά μπούκλες - Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου που είναι εξαφανισμένος

Έχει επιλέξει να απέχει από την showbiz

Πιο ψηλός από όλους με μαλλιά μπούκλες - Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου που είναι εξαφανισμένος
News 09.08.2022 12:53
Από Youweekly Team

Ο Γιάννης Πάριος έχει κάνει μόνο δυο γάμους από τους οποίους και έχει αποκτήσει τα τέσσερα παιδιά του. Την πρώτη φορά παντρεύτηκε με τη Ντίνα Μαρκοπούλου (δείτε την εδώ), με την οποία απέκτησε τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει επίσης δύο γιους τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Μπορεί λοιπόν οι τρεις να είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό (ο Μιχαήλ ασχολείται έχει ξενοδοχείο στην Πάρο, ενώ ο Νικόλας είναι ο Good job Nicky), ωστόσο, ο μεγαλύτερος του γιος επιθυμεί να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της showbiz.

Ο Θανάσης Βαρθακούρης, πάντως, είναι ίδιος με τον πατέρα του. Αν εξαιρέσει κανείς τα μούσια, που δεν έχει και είναι η ουσιαστική τους διαφορά, πατέρας και γιος μοιάζουν πάρα πολύ.

Αυτός είναι ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πάριου

Γιάννης Πάριος Θανάσης γιος

Η τεράστια περιουσία του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης. Η πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του τραγουδιού. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του 80', όπου οι πωλήσεις των δίκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και στο παρωνύμιο ο "τροβαδούρος του έρωτα" θα τον ακολουθεί πιστά. Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο Τάκης Σαγιώρ, διακεκριμένος χορευτής της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον Πάριο, που δίνει στίγμα της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή:

Πάριος περιουσία

"Τα ονόματα του τραγουδιού έπαιρναν μυθικά ποσά όταν έπαιρνε 2 εκατομμύρια δραχμές ο Πάριος, εγώ έπαιρνα 200.000 ευρώ άλλα όταν ο μισθός ήταν 50.000, 40.000 το μήνα, κάναμε πολλά λεφτά".

Ένα μέρος των χρημάτων πήγε φυσικά στο υπέροχο σπίτι του στην Πάρο όπου και μένει τα τελευταία χρόνια αλλά και σε άλλες επενδύσεις σε ακίνητα.

Όλα αυτά τώρα μοιράζονται με δίκαιο τρόπο στα τέσσερα παιδιά του που πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της πανδημίας, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραία επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντυμένος στα μαύρα και φανερά αδυνατισμένος στα 76 του χρόνια ο Γιάννης Πάριος

Ελάχιστοι τα έχουν δει - Σπάνια στιγμιότυπα από τον γάμο του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Share