Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου και μητέρα του Χάρη Βαρθακούρη - Τη βλέπουμε σπάνια

Αγκαλιά οι δύο πρώην γυναίκες του Πάριου!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου και μητέρα του Χάρη Βαρθακούρη - Τη βλέπουμε σπάνια

Την οικογένεια του Γιάννη Πάριου τη γνωρίζουμε πολύ καλά μέσα από τον ίδιο αλλά και μέσα από τις δράσεις των γιών του. Ωστόσο εκείνη που δε γνωρίζουμε καθόλου είναι την πρώτη του σύζυγο και μητέρα του Χάρη Βαρθακούρη.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως από τον πρώτο γάμο του τεράστιου Γιάννη Πάριου με την Ντίνα Μαρκοπούλου, αποκτήθηκαν 2 παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει τον Μιχαήλ και Νίκο Βαρθακούρη (δείτε εδώ που βρέθηκαν όλοι μαζί με την Σοφία).

Οι σχέσεις των αδερφών είναι πολύ δεμένη καθώς ο ένας στηρίζει τον άλλον στα καλλιτεχνικά του βήματα. Ο Χάρης δε, ως μεγαλύτερος, είναι στα φώτα της δημοσιότητας περισσότερα χρόνια, κυρίως λόγω της καριέρας του στο τραγούδι! Η φωνή του Χάρη είναι κατα κοινή ομολογία εξαιρετική, όπως και οι γνώσεις του για τη μουσική, τόσο καλές που δυσκολεύεται να ακούει τον πατέρα του...αφού κάνει λάθη όπως έχει δηλώσει (δείτε τι είπε).

Η κομψή μητέρα του Χάρη Βαρθακούρη

Μητέρα Χάρη Βαρθακούρη

Καλά βλέπετε..οι γυναίκες του Γιάννη Πάριου σε μια φωτογραφία...άλλωστε έχουμε τονίσει τις πολύ καλες τους σχέσεις!

Η δεμένη σχέση πατέρα και γιού: Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Πάριος όταν του αποκάλυψε ο Χάρης πως νοσεί από κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/12) ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος λίγο αργότερα αποκάλυψε πως και τα παιδιά του δυστυχώς κόλλησαν.

Ωστόσο, η μόνη που την έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής είναι η σύζυγός του, Αντελίνα, η οποία παρά το γεγονός ότι είναι συνεχώς μαζί του, δεν έχει ακόμα κολλήσει τον ιό. «Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί. Λογικό εφόσον τους φιλάω όλους ασταμάτητα. Η “κατσαρίδα” η γυναίκα μου βγήκε αρνητική!! Κι όχι μόνο κοιμόμαστε μαζί, έβηχα δίπλα της/πάνω της όλη τη Δευτέρα βράδυ!! Ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει;;;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μάλισα, ο Χάρης Βαρθακούρης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την αντίδραση του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, όταν του ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει λόγω κορωνοϊού να διαγωνιστεί στον τελικό του J2US, με τον δεύτερο να του προτείνει να εμφανιστεί ο ίδιος στη θέση του.

«Και κάτι δια να ευθυμήσωμεν. Όταν πήρα εχθές τον πατέρα μου για να του πω ότι βρέθηκα θετικός, πάνω στην κουβέντα του θύμισα ότι, μέσα σε όλα, έχω και τον τελικό του J2US αυτό το Σάββατο και δεν θα καταφέρω να πάω.

Με ρωτάει: Και τι θα γίνει με τη δικιά σου.

Απαντώ: Λογικά θα βρουν αντικαταστάτη μου.

Και μου λέει: Θέλεις να πάω εγώ στη θέση σου;» αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης η αντίδραση του Γιάννη Πάριου όταν του αποκάλυψε πως νοσεί από κορωνοϊό