Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο στη Μύκονο χωρίς τον Κρασσά - Αναχώρησε από την παραλία με τα παιδιά της με ταχύπλοο σκάφος

Χαλαρές στιγμές για την παρουσιάστρια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο στη Μύκονο χωρίς τον Κρασσά - Αναχώρησε από την παραλία με τα παιδιά της με ταχύπλοο σκάφος

Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο μαζί με την οικογένεια της. Φέτος το καλοκαίρι της ήταν αφιερωμένο στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, Μπιάνκια και Κάρολο Ηλία. Ήταν εντελώς ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις όσον αφορά τα τηλεοπτικά - αφού πήρε την απόφαση να κάνει ένα μικρό διάλειμμα - οπότε δεν χρειάστηκαν να μείνουν πολύ στην Αθήνα.

Πολλές φορές ο φωτογραφικός μας φακός έχει απαθανατίσει την παρουσιάστρια να κάνει τις βουτιές της σε κοσμικές παραλίες του νησιού είτε με όλη την οικογένεια μαζί είτε με τον σύζυγό τους μόνο οι δυο τους να ηρεμούν και να περνάνε μερικές ρομαντικές τρυφερές στιγμές - δείτε φωτογραφίες τους.

Αυτή την φορά όμως, ο φακός απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά μόνο με τα παιδιά της και την καλή της φίλη, Μαρίνα Βερνίκου να είναι στην παρέα τους και να συζητάνε μέσα στο νερό.

Φωτογραφίες από τις βουτιές της Καγιά με τα παιδιά της

Όταν οι βουτιές έλαβαν τέλος, η παρουσιάστρια μαζί με την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο Ηλία, αναχώρησαν από τη θάλασσα, αφού επιβιβάστηκαν σε ταχύπλοο σκάφος.

Βίκυ Καγιά Μαρίνα Βερνίκου

Δείτε επίσης: Καταναλώνει περίπου 1.450 θερμίδες την ημέρα και τρώει κάθε 3 ώρες - Τα 2 tips της Βίκυς Καγιά για μην παίρνει κιλά

Βίκυ Καγιά Μαρίνα Βερνίκου παιδιά

Βίκυ Καγιά παιδιά

Βίκυ Καγιά ταχύπλοο σκάφος

Τέλος το Instagram για την Καγιά

Στις διακοπές της αυτές λοιπόν, πήρε μια σημαντικά απόφαση για την ίδια... Να σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα να κάνει αναρτήσεις στο Instagram και γενικά στα social media για να χαρεί τα απλά και όμορφα πράγματα στη ζωή, να ζήσει στιγμές με ουσία και να θυμηθεί πως ήταν παιδί.

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά.