Αναστάτωση σε παραλία της Μυκόνου με το σώμα της Βίκυς Καγιά - Φωτογραφίες από τις βουτιές με τον Ηλία Κρασσά

Αναστάτωση προκάλεσε το σώμα της στα 45 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάτωση σε παραλία της Μυκόνου με το σώμα της Βίκυς Καγιά - Φωτογραφίες από τις βουτιές με τον Ηλία Κρασσά

Η Μύκονος είναι το αγαπημένο νησί της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά και κάθε καλοκαίρι το επισκέπτονται για να κάνουν τις διακοπές τους μόνοι τους, με τα παιδιά τους αλλά και με φίλους. Φέτος λοιπόν, είπαν ξανά "ναι" στο νησί των ανέμων και απόλαυσαν τις ομορφιές του Αιγαίου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε και κοσμική παραλία να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα και να κάνουν ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο.

Οι βουτιές Καγιά και Κρασσά στην Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, γεγονός που αποδεικνύουν οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media από εξορμήσεις τους και ταξίδια τους στο εξωτερικό. Μάλιστα, σε έξοδο τους για φαγητό είχαν πολύ τρυφερά τετ α τετ όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Στις φωτογραφίες από το μπάνιο τους στη Μύκονο, φαίνεται πως πέρασαν χαλαρές στιγμές, ωστόσο όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω του το μοντέλο, αφού στα 45 της διατηρεί απίστευτες αναλογίες στο σώμα της και προκάλεσε... αναστάτωση.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς Μύκονος

Βίκυ Καγιά Μύκονος μαγιό

Μεγάλη τους αδυναμία τα παιδιά τους

Λίγο μετά την ανακοίνωση ''βόμβα'', πως δηλαδή η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το Star (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), το μοντέλο έφυγε από την Αθήνα μαζί με τον Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά.

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί η Βίκυ Καγιά στο instagram δημοσίευσε πολύ όμορφες φωτογραφίες, από το μέρος, που επισκέφτηκαν οικογενειακώς, το οποίο ήταν και παραθαλάσσιο.

Ένα βίντεο μάλιστα ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πόσο ωραία πέρασαν όλοι μαζί, αλλά και το ότι έκαναν πολύ δημιουργικές δραστηριότητες, αφού η Μπιάνκα και ο Κάρολος έκαναν ιππασία πάνω στο κύμα, με τη θέα από το σημείο να κόβει την ανάσα.