Παντρεύεται αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - Η πρόταση γάμου σε ειδυλλιακό τοπίο και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύεται αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - Η πρόταση γάμου σε ειδυλλιακό τοπίο και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Πολλά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία είδαμε να φτάνουν στον χωρισμό αυτή τη χρονιά, με τελευταίο το διαζύγιο - έκπληξη του Γιάννη Στάνκογλου (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο πολλοί είναι και οι γάμοι που έλαβαν χώρα, όπως και οι προτάσεις που δέχθηκαν πολλές διάσημες από τους συντρόφους της.

Την Τετάρτη 16/8, μάλιστα, έγινε γνωστό πως άλλο ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έγινε η πρόταση σε ειδυλλιακό μέρος, με θέα την πόλη, σε λόγο, με χαλί στρωμένο με ροδοπέταλα.

Ποιος γνωστός ηθοποιός παντρεύεται

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι εκείνος που έκανε το βήμα για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την καλή του, Βιολέτα Σαγκριώτη, με την οποία είναι περίπου ένα χρόνο μαζί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα της, με τους δυο τους να είναι τρελά ερωτευμένοι και να "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας σε όλους το εντυπωσιακό μονόπετρο που πλέον θα "στολίζει" στα δάχτυλά της.

Η Βιολέτα Σαγκριώτη είναι χορεύτρια και δασκάλα twerking, ενώ διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube. Πρόκειται για μία μελαχρινή καλλονή, με πολύ γυμνασμένο κορμί (δείτε εδώ την πρώτη τους δημόσια έξοδο).

«Είπε ΝΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο προφίλ του και αμέσως γέμισε με μηνύματα και ευχές για τον νέο κύκλο που ξεκινά στη ζωή του.

Περισσότερες φωτογραφίες της Βιολέτας Σαγκριώτη