Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι - Η "καυτή" φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με κατακόκκινο μπικίνι στην παραλία

Ανανεωμένη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περνάει το καλοκαίρι της πηγαίνοντας από νησί σε νησί με τον νέο της σύντροφο, Γρηγόρη Μόργκαν, για τον οποίο βέβαια η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμα "ανοιχτά" (δείτε εδώ τα φιλιά που της έστελνε στην κάμερα).

Δημοσιεύει, μάλιστα, καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στα story της στο Instagram από τις εκδρομές της και, πέρα από τα μαγικά τοπία στα οποία μπορεί να βρίσκεται, εντυπωσιάζει κάθε φορά που ανεβάζει μία φωτογραφία της με μπικίνι.

Η "καυτή" ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με κόκκινο μπικίνι

Την Τετάρτη 16/8 δημοσίευσε μία νέα πόζα της μπροστά από την θάλασσα, με κατακόκκινο μαγιό, με τους κοιλιακούς της να βγάζουν μάτι.

Διαβάστε επίσης: «Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπικίνι

Το νέο μέλος στην οικογένειά της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εδώ και πολλά χρόνια, έχει στο σπίτι της μία γάτα, τη Σούκη, την οποία δείχνει πολύ συχνά μέσα από τα social media της, καθώς είναι η μεγάλη της αδυναμία, ενώ στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως δεν είναι μόνο μία, αλλά 15 οι γάτες που έχει στην κατοχή της.

Αυτή γατο-οικογένεια, λοιπόν, μεγάλωσε λίγο ακόμα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 29/7 (δείτε εδώ γιατί είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες), αφού οι γονείς της βρήκαν και φρόντισαν τον "Φαίδωνα", όπως τον ονόμασαν, και τον κράτησαν στον χώρο τους.

«Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστήσω το νέο μέλος στην οικογένεια. Ο Φαίδων! Αυτό εδώ το πλάσμα το βρήκαν πολύ baby οι γονείς μου, το μαζέψανε, το φροντίσανε. Παραλίγο να χάσει τα ματάκια του, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Τον βγάλαμε “Φαίδων”, εγώ βασικά, με την αδερφή μου. Αυτός είναι για φάγωμα, γουργουρίζει συνέχεια. Έχουμε άπειρα γατιά», είπε χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος και επιχειρηματίας.