Μοιάζει στον πατέρα της - Αυτοί είναι οι γονείς της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Αρκαδία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε αρκετές ημέρες στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, μαζί με φίλους, συναντώντας πολλά οικεία της πρόσωπα (δείτε εδώ τι συνέβη μόλις έπεσε πάνω στον πρώην της, Στάθη Σχίζα), ωστόσο αυτές τις μέρες βρέθηκε κοντά στην οικογένειά της στην Αρκαδία.

Την Τετάρτη 16/8, μάλιστα, πήγε με τους γονείς της στην παραλία και αποφάσισε να τους συστήσει στο κοινό της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Από το κάδρο δεν έλειπε και το σκυλάκι της.

Αυτοί είναι οι γονείς της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η μητέρα της έχει τα ίδια ξανθά μαλλιά με εκείνη, με έντονες μπούκλες όμως, αλλά το μοντέλο φαίνεται πως έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα της. Ολόκληρη η οικογένεια, βέβαια, είναι πολύ εντυπωσιακή και κανείς τους δεν περνά απαρατήρητος.

«Αλεξανδρούλας φαμίλια! Το Παναγιωταρέικο. Mom + daddy + Richie = happiness», έγραψε η ίδια στην ανάρτηση.

Δείτε επίσης: ''Σούσουρο'' στο Instagram με την πόζα της Παναγιώταρου - Δε φορούσε τίποτα από τη μέση και πάνω

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γονείς

Τι συμβαίνει με την πρόταση του Ατζούν για το Survivor All Star 2

Ακόμη δεν πρόλαβε να τελειώσει το πρώτο Survivor All Star στο κανάλι του ΣΚΑΙ και ήδη ακούγεται πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τον δεύτερο κύκλο αυτού είτε να προχωρήσει σε καινούριο κύκλο με νέα πρόσωπα, διάσημους και μη (δείτε εδώ τι συνέβη στο πάρτι των Survivors λίγες ημέρες πριν).

Μάλιστα, ακούγεται επίσης πολύ έντονα πως ένα από τα πρόσωπα από τα οποία έχουν δεχθεί πρόταση γι' αυτό είναι η πρώην του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τις 5 ανατριχιαστικές της αναρτήσεις από την φωτιά στη Ρόδο που αντίκρισε), η οποία τον είχε στηρίξει πολύ όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και τις δύο φορές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός της έχει κάνει την προσφορά των 12.000 ευρώ την εβδομάδα, με εγγυημένο συμβόλαιο τριών μηνών, γεγονός που σημαίνει πως εάν αποχωρήσει την πρώτη εβδομάδα θα πάρει περίπου 150.000 ευρώ, ωστόσο η ίδια απάντησε αναλυτικά για όλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας τέλος στις φήμες.

Εξήγησε, λοιπόν, πως στο παρελθόν της είχαν γίνει διάφορες προτάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όμως δεν είχε δεχθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, επισημαίνει πως δεν της έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση και πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι όλα ψευδή.

Τόνισε, επίσης, πως βρίσκεται σε μία άλλη φάση στη ζωή της και σε αυτή δεν υπάρχει χώρος για άλλα ριάλιτι, ωστόσο χαίρεται που ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνη και θα ήθελε να την δει να δοκιμάζεται σε κάτι τέτοιο.

Παναγιώταρου Survivor All Star 2