Είναι ίδιος ο πατέρας του στα νιάτα του - Ο γοητευτικός γιος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη

Οι ευχές του παρουσιαστή για την γιορτή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (15/8) ημέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς ο γιος του, Πάνος, γιόρταζε και ως περήφανος μπαμπάς θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Έτσι, ανάρτησε μία φωτογραφία του νεαρού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με τρυφερές ευχές (δείτε εδώ την κόρη του).

Ο Πάνος Χατζηνικολάου έφυγε πριν από κάποια χρόνια για σπουδές στο Λονδίνο και πλέον έχει εγκατασταθεί μόνιμα εκεί, καθώς εργάζεται στην πόλη, όμως όποτε του λείπει η οικογένειά του και βρίσκει την ευκαιρία, έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπά.

Αυτός είναι ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου

«Χρόνια σου πολλά Πάνο μου! Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Να είναι η ζωή σου ένα όμορφο καλοκαίρι! Να έχεις υγεία, ευτυχία και μεγάλες επιτυχίες!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου του ευχήθηκαν με την σειρά τους στα σχόλια.

Νίκος Χατζηνικολάου γιος
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου

Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο, που προτιμάει να απασχολεί μέσα από την καριέρα του στη δημοσιογραφία και από τη γενικότερη δράση του στο χώρο των μέσων και της ενημέρωσης.

Η προσωπική του ζωή και ο γάμος τους με την Κρίστη Τσολακάκη είναι γνωστός, καθώς βιώνουν τη δική τους απόλυτη ευτυχία, με το γάμο τους στις 24 Ιουνίου 2004 στην Εκάλη να αποτελεί από τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Το ζευγάρι κάνει δημόσιες εμφανίσεις στον ελεύθερο του χρόνο και μάλιστα το Σάββατο 24/6 ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για εκείνους, με τον Χατζηνικολάου να κάνει μία ανάρτηση για τα 19 χρόνια γάμου με την καλή του (δείτε εδώ ποιος είναι ο πεθερός του Χατζηνικολάου).

«19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου! #forever», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.