Γονάτισε και της έκανε πρόταση επί σκηνής - Πανζουρλισμός στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στα Χανιά (Βίντεο)

«Yes I do»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα απρόσμενο γεγονός έλαβε χώρα στην τελευταία συναυλία του Χρήστου Μάστορα με τις Μέλισσες στα Χανιά της Κρήτης. Ο frontman γονάτισε πάνω στη σκηνή, καλώντας και τα άλλα δύο μέλη της μπάντας να τον ακολουθήσουν και ξεφώνησε μία πρόταση που μόνο χαμόγελα προκάλεσε.

Όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε (δείτε ωστόσο την πρόταση γάμου σε συναυλία του Ηλία Βρεττού)! Ο ίδιος στην καλοκαιρινή του περιοδεία εμφανίζεται μαζί με την Αναστασία, το κορίτσι που έγινε γνωστό από το Tik Tok και έχει κάνει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια της, και παρατηρώντας πόση χημεία έχουν στο stage σκέφτηκε πως θα έκαναν ωραίο σχήμα για τις εμφανίσεις τους στα μπουζούκια κατά την χειμερινή περίοδο.

Η πρόταση του Χρήστου Μάστορα στην Αναστασία επί σκηνής

Έτσι, λοιπόν, όλοι μαζί της ζήτησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, με την ίδια να λέει αμέσως το "ναι" και να αγκαλιάζεται με τον καλλιτέχνη και την ομάδα του.

@melissestheband

@Anastasia @Enastron Athens#staytuned #melisses #anastasia #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος - melissestheband

Η ρομαντική έκπληξη με σαμπάνια, τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και βεγγαλικά για την επέτειο με την Καληφώνη

Μας πήρε καιρό να μάθουμε και επίσημα από το στόμα τους, πως είναι ζευγάρι και πλέον γιορτάζουν δημόσια την επέτειο για τον ένα χρόνο σχέσης! Ο λόγος για το πιο hot και full in love ζεύγος της ελληνικής showbiz - Μάστορας και Καληφώνη.

Στην Κρήτη βρέθηκε ο τραγουδιστής και το μοντέλο με τον πρώτο να έχει ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη στο κορίτσι του για την επέτειό τους! Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 2/8 στο instagram της Καληφώνη (δείτε εδώ το τραγούδι, που θα βγάλει ο Μαστορας για την καλή του).

Όπως λοιπόν βλέπουμε οι δύο τους δειπνούσαν ρομαντικά στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου, όταν ξαφνικά έπεσαν βεγγαλικά με το σερβιτόρο να εμφανίζει μία τούρτα, δίνοντας στο Μάστορα μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία και προσέφερε στη Γαρυφαλιά.

Η Καληφώνη δεν πίστευε στα μάτια της με όσα συνέβαιναν ξαφνικά μπροστά της, δίνοντας ένα καυτό φιλί στο στόμα του αγαπημένου της!

«Happy Anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.