«Το είχα οργανώσει έναν μήνα νωρίτερα» - Ανακοινώθηκε και επίσημα ο γάμος τους στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

Αποκαλύψεις για την πρόταση γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το είχα οργανώσει έναν μήνα νωρίτερα» - Ανακοινώθηκε και επίσημα ο γάμος τους στον αέρα του Καλοκαίρι Yes

Έτοιμο για να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του είναι αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, η πρόταση γάμου έχει γίνει ήδη και με τον πιο ρομαντικό και ονειρικό τρόπο για την αγαπημένη του. Μπορεί να έσκασε πρόσφατα ένα διαζύγιο, ωστόσο, ένας γάμος ήρθε να σκορπίσει χαρά.

Ο μέλλοντας γαμπρός, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα 17/8 μετά την αποκάλυψη πως η σύντροφός του δέχτηκε.

Οι δηλώσεις για τον γάμο αγαπημένου ηθοποιού

«Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Το είχα οργανώσει έναν μήνα νωρίτερα, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είχαμε φτιάξει με τα παιδιά από το συγκρότημα ομαδική συνομιλία και την είχαμε ονομάσει «Μυστική Αποστολή». Δεν κατάλαβε τίποτα. Της είπα ότι έχω κλείσει να πάμε κάπου ωραία, να μην κανονίσει κάτι. Όταν φτάσαμε στο σημείο, άνοιξε την κουρτίνα και με κοίταξε σε φάση: τι γίνεται εδώ πέρα; Έκλαιγε και το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: σκέφτεσαι να με χωρίσεις; Εγώ έκλαιγα σαν μωρό κι εκείνη άνοιξε την κουρτίνα και μπήκε μέσα με τα γυαλιά ηλίου σαν τουρίστρια», περιέγραψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - δείτε φωτογραφίες από την πρόταση γάμου.

Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής καλλονής, με την οποία έχουν πραγματοποιήσει και τις πρώτες τους δημόσιες εξόδους. Πριν καιρό μάλιστα είχαν βρεθεί σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς, όπου δεν δίστασαν να ανταλλάξουν καυτά φιλιά στο στόμα μπροστά στις κάμερες των φωτογράφων.

Ο λόγος για τη Βιολέτα Σαγκριώτη, που είναι χορεύτρια και δασκάλα twerking, ενώ διαθέτει το δικό της κανάλι στο youtube. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 1 χρόνο μαζί - όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει - και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Γιάννης Χατζηγεωργίου σύντροφος

Γιάννης Χατζηγεωργίου σχέση