Η συμβουλή του Τριαντάφυλλου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για να μείνει έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

«Ελάτε μετά για την βάφτιση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η συμβουλή του Τριαντάφυλλου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για να μείνει έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

Την Πέμπτη 17/8 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, να εκτελεί χρέη κάμεραμαν, κρατώντας την κάμερα για τον καλό της. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο είναι πολύ πρωτόγνωρο για εκείνον (δείτε εδώ πού θα τον δούμε), ωστόσο προχώρησε και σε μία εξομολόγηση για την σχέση του με την γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Σίφνο με την Ιλάειρα για να προσκυνήσουν της Παναγίες του νησιού των Κυκλάδων (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα), ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να φύγουν από αυτό τρεις, καθώς περιμένουν πώς και πώς να γίνουν γονείς.

Η συμβουλή του Τριαντάφυλλου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου για να μείνει έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

Ο Τριαντάφυλλος τότε του έδωσε την δική του συμβουλή: «Άκου να σου πω. Θα πας και στη Ρόδο, στην Παναγιά την Τσαμπίκα την ψηλή, θα ανέβεις πάνω, μαζί με την γυναίκα σου, θα πιεις λαδάκι εσύ, θα πιει και η Ιλάειρα και ελάτε μετά για την βάφτιση».

Η εγκυμοσύνη και η αποβολή του πρώτου τους παιδιού

Την Κυριακή 9/4 ο Μαυρίκιος μέσα από ένα βίντεο στο instagram μας εξέπληξε μιας και έκανε γνωστό, πως η καλή του έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, με τη συνέχεια ωστόσο να μην είναι τόσο ευχάριστη...

Με δάκρυα στα μάτια το ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, πως στο 2ο μήνα κάτι δεν πήγε καλά και εν τέλει η Ιλάειρα απέβαλε. Η συγκίνησή τους ήταν εμφανής, στο τέλος του βίντεο όμως έκλεισαν πιο αισιόδοξα λέγοντας, πως θα προσπαθήσουν ξανά στο μέλλον (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Ιλάειρας για τις αυτοκτονικές τάσεις).

«Μετά από αρκετές δύσκολες ώρες και μέρες σιωπής αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μία δύσκολη στιγμή μας... τα τηλέφωνα μας θα παραμείνουν για λίγο καιρό ακόμα κλειστά... σας ευχαριστούμε για την κατανόηση...», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης: Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της