Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Προσκύνησαν στην Παναγία της Σίφνου για να αποκτήσουν παιδί μετά την ατυχή εγκυμοσύνη

«Ελπίζω να φύγουμε τρεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο καλλιτέχνης θα συμμετέχει σε πάνελ εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αφού λοιπόν, μίλησε για την εν λόγω εκπομπή και το ρόλο που θα έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.

Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το παιδάκι που θέλουν να αποκτήσουν

Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση για την αποβολή

Οι δυο τους ανακοίνωσαν με μία ανάρτησή τους πριν από αρκετό διάστημα πως η Ιλάειρα ήταν έγκυος, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν και το μωράκι τους δεν είναι πια στη ζωή (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο). Πλέον όμως για να βοηθήσουν κι άλλο κόσμο μιλούν πιο "ανοιχτά" για την αποβολή αυτή και εξηγούν πως δεν θα σταματήσουν να προσπαθούν και πως είναι πιο δεμένοι από ποτέ τώρα.

«Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες.. από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν αυτό που μου έλεγαν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι εκεί στον ουρανό και μας προσέχει και ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο», είπε η Ιλάειρα Ζήση βουρκωμένη

Και ο σύζυγός της πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτή την πρώτη στιγμή που μαθαίνεις μία τόσο βαριά και δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω και ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς.

Θυμάμαι που άρχισε και έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος, που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε και τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

Διαβάστε επίσης: «Μακάρι στη ζωή μας να...» - Η συγκινητική ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση μετά την αποβολή