«Μου πήραν τα λεφτά» - Θύμα κλοπής η Φελίσια Τσαλαπάτη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Πέμπτης 17/8, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, η Φελίσια Τσαλαπάτη (δείτε εδώ τον σύντροφό της) εξομολογήθηκε πως την Τετάρτη 16/8 έπεσε θύμα κλοπής, και συγκεκριμένα ηλεκτρονικής απάτης, καθώς χάκερς κατάφεραν να κλέψουν τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας και να της αποσπάσουν έτσι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε αναλυτικά στον αέρα τι συνέβη, ωστόσο δεν έχασε στιγμή την καλή της διάθεση και το χιούμορ της, συνομιλώντας παράλληλα με την αστρολόγο της εκπομπής, Αγγελική Μανουσάκη, στην οποία ζητούσε να της κάνει περαιτέρω προβλέψεις.

Πώς έκλεψαν την Φελίσια Τσαλαπάτη

«Έχουμε τίποτα για τα οικονομικά; Γιατί μου έκλεψαν την κάρτα χθες. Μπήκαν στην κάρτα μου και μου πήραν τα λεφτά», ανέφερε αρχικά στην Αγγελική Μανουσάκη και η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε: «Τα είπες χθες, Αγγελική, και βγήκανε».

«Είχες πει χθες ότι θα μου κλέψουν τα λεφτά ή κάτι τέτοιο; Είναι αυτό που άμα δεν το πάθεις, δεν ακούς. Λες: α εγώ θέλω να ακούσω τα ερωτικά μου. Μετά παθαίνεις το άλλο και λες: α δεν μου το 'πε. Όχι, σου το είπε, εσύ δεν άκουσες», κατέληξε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" στον αέρα του Καλοκαίρι Yes η Φελίσια Τσαλαπάτη - «Ρε πάτε καλά; Δεν τα περιμένουμε αυτά»

Τσαλαπάτη κλοπή

Η αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού

Την Παρασκευή 31/3 η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα μιλώντας τόσο για την εξέλιξή της στο παιχνίδι, όσο και για άγνωστα και πιο προσωπικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τον εαυτό της (δείτε εδώ από που κατάγεται).

Ένα από αυτά λοιπόν έχει να κάνει με την αποκάλυψή της για τις κρίσεις πανικού, που πάθαινε κάτι, που την ανάγκασε να επισκεφτεί ειδικό και μάλιστα να της χορηγήσει αγωγή για να νιώσει καλύτερα!

«Έχω πάθει πολλές κρίσεις πανικού για τη δουλειά αλλά, όταν το λέω πάντα οι συνεργάτες μου μού λένε: Άσε ρε, αγχώνεσαι εσύ; Δε σου φαίνεται. Αλλά θυμάμαι, ότι ακόμα και στην εκπομπή του Γρηγόρη, γιατί μετράει και ποιος είναι απέναντι, που ήταν πολύ καλός, που ήμουν με τα κορίτσια, έτρεμαν τα πόδια μου, ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν και να χάνω την ανάσα μου. Εεε χρειάστηκε να πάρω αγωγή τύπου να μην παθαίνω κρίση πανικού», είπε η Φελίσια Λαπάτη.