"Λύγισε" στον αέρα του Καλοκαίρι Yes η Φελίσια Τσαλαπάτη - «Ρε πάτε καλά; Δεν τα περιμένουμε αυτά»

Η έκπληξη του συντρόφου της για την ονομαστική της γιορτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Την ονομαστική τους γιορτή έχουν σήμερα 8/8 η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την έναρξη της εκπομπής Καλοκαίρι Yes. Το κλίμα μάλιστα ήταν ευχάριστο από το πρώτο καλησπέρα των παρουσιαστών στο πλατό.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις ήταν και αυτή του συντρόφου της Φελίσιας, την οποία δεν περίμενε με τίποτα, γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί έντονα και να μην μπορεί να μιλήσει, αφού ήταν στα όρια να βουρκώσει.

Η έκπληξη του συντρόφου της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Στην εκπομπή λοιπόν, πήρε τηλέφωνο ο αγαπημένος της, Μάνος Κοψαχείλης, για να της ευχηθεί on air, φέρνοντάς της αμηχανία αλλά και συγκίνηση.

«Επειδή δε σηκώνετε τα κινητά σας είπα να σας πάρω να σας πω χρόνια πολλά. Στον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια ή αλλιώς Τριανταφυλλιά» είπε χαρακτηριστικά με την ίδια να παθαίνει αρψικά σοκ.

«Ρε πάτε καλά; Δεν τα περιμένουμε αυτά» είπε η παρουσιάστρια φανερά έκπληκτη αλλά και συγκινημένη, αφού όπως είπε δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις (Αυτός είναι ο πρώην σύζυγό της).

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φελίσιας Λαπάτη

Ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι κομμωτής στο επάγγελμα και διαθέτει το δικό του κομμωτήριο. Μετρούν λίγους μήνες κοινής πορείας, ενώ γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και μια υπέροχη τούρτα έκπληξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, άνθρωποι από τον κοντινό κύκλο τους, αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πολύ ερωτευμένο.

Θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και προτιμούν να πραγματοποιούν ταξίδια στο εξωτερικό, έχοντας βρει χρόνο από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Πρόσφατα μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ταξίδεψαν στην Κοπεγχάγη και στη Βαρκελώνη.

Όσον αφορά τη σχέση συντρόφου της Φελίσιας Λαπάτη με τον γιο της, Μάνο (δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση του), είναι άριστη σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ. Μάλιστα, έχει πάρει και την έγκριση του.

Ο σύντροφος λοιπόν της Φελίσιας Λαπάτη είναι ο Μάνος Κοψαχείλη, ένας από τους πιο επιτυχημένους κομμωτές στην Αθήνα. Έχει χτενίσει πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz, όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Καινούργιου και η Χριστίνα Μπόμπα.