Όπως δεν την έχουμε δει ποτέ - Άβαφη και ανανεωμένη στην παραλία η Ναταλία Γερμανού

Το κοντινό στο πρόσωπό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλία Γερμανού
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, μετά το τέλος της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται (δείτε εδώ ποιος συνεργάτης της αποχώρησε ξαφνικά), ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

Έχει χαλαρώσει πολύ και προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της, ώστε να επανέλθει από τη νέα σεζόν ανανεωμένη, με διαφορετικό αέρα. Την Πέμπτη 17/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την "επανεκκίνηση" που έγινε μέσα της, δείχνοντας παράλληλα το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού χωρίς μακιγιάζ

«Restart. Ελληνιστί : Επανεκκίνηση κάτω απ τον ήλιο», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Πρωτοφανής αποκάλυψη από τη Ναταλία Γερμανού - Ο σύντροφος που τη χώρισε για άλλον άντρα

Ναταλία Γερμανού πρόσωπο
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Το σχόλιο για το μπότοξ και η απάντησή της

Η Ναταλία Γερμανού ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με πολλές Ελληνίδες παρουσιάστριες, καθώς είναι πολύ ενεργή στα social media, που διατηρεί και μάλιστα στο twitter, το οποίο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για εκείνη.

Η παρουσιάστρια όχι μόνο κάνει τα γνωστά tweets στο μέσο, αλλά απαντάει και σε διάφορα σχόλια, που μπορεί να την αφορούν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πολύ πρόσφατα με την Γερμανού να απαντάει σε ένα fake λογαριασμό, που μιλάει αρνητικά για εκείνη.

Πιο αναλυτικά, ο λογαριασμός αυτός δημοσίευσε μια φωτογραφία της και επικεντρώθηκε στο πρόσωπό της και στο ενδεχόμενο να έχει κάνει μπότοξ. Η ίδια από τη μεριά της απάντησε με ένα αυτοκόλλητο, πως πρόκειται για fake προφίλ (το ίδιο συμβάν είχαμε δει και με παιδική της φωτογραφία).

«Τα φρύδια και το βλέμμα της Ναταλίας έχουν μια όψη άσχημη . Πολύ μποτοξ έχει πέσει…», έγραψε ο λογαριασμός στο twitter.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα εξής σχόλια με την παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού