«Ο Πέτρος δεν θα είναι μαζί μας γιατί...» - Οι σχέσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Κουσουλό μετά την αποχώρησή του από το STAR

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον λόγο που έφυγε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του STAR και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες του κοινού με την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα". Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσιεύθηκε και το πρώτο trailer (δείτε το εδώ).

Από αυτό, όμως, έλειπε ο Πέτρος Κουσουλός, γεγονός που επιβεβαίωσε πως ο δημοσιογράφος δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας αυτή τη χρονιά. Την Πέμπτη 17/8, λοιπόν, η ίδια πραγματοποίησε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υπενθυμίζοντας στους τηλεθεατές της την επιστροφή της, εξηγώντας παράλληλα γιατί αποχώρησε ο καλός της συνεργάτης και ποια είναι η στάση της απέναντί του έκτοτε.

Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού από το STAR

«Μαζευόμαστε ξανά από Δευτέρα στα γραφεία μας για τη νέα σεζόν. Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα! Ο Πέτρος Κουσουλός δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους…: Η αγάπη και η εκτίμηση αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί

Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας. Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά στην ίδια ώρα #11:45 π.μ.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Όποιος αποφασίσει να αποχωρήσει του εύχομαι να...» - Ο όλο νόημα αποχαιρετισμός της Ζήνας Κουτσελίνη στο φινάλε της εκπομπής στο STAR

Μαζευόμασε ξανά από Δευτέρα στα γραφεία μας για τη νέα σεζόν. Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα! Ο Πέτρος...

Posted by Zina-frauzina Koutselini on Thursday, August 17, 2023

Τι την ενοχλεί να κάνουν στην εκπομπή της

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη στην έναρξη της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα στις 13/6. Αφορμή στάθηκαν όπως αποκάλυψε, δελτία ειδήσεων και εκπομπές που στις πηγές τους δεν αναφέρουν από που προήλθε η είδηση του ρεπορτάζ που μεταφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η υπόθεση της 12χρονης που ξεκίνησε από τους ίδιους, ωστόσο, άλλοι δημοσιογράφοι μετέφεραν το ρεπορτάζ, χωρίς να πουν από που πήραν τις πληροφορίες.

«Σε λίγο θα πάμε στην υπόθεση της 12χρονης που ξεκίνησε από αυτή την εκπομπή. Πολλοί ξέχασαν να την αναφέρουν αλλά θα τους τα θυμίσω όλα εγώ. Γιατί εμείς πάντα θυμόμαστε όταν κάποιοι συνάδελφοι ξεκινούν κάτι. Είναι όμορφο να σε καλούν συνάδελφοι από σταθμό και να σου λένε ότι μας είπαν να μην πούμε ότι προέκυψαν από τη Ζήνα όλα αυτά. Αυτό λέγεται συναδελφική αλληλεγγύη.

Σε αυτή την εκπομπή λέμε αλήθειες. Οπότε δεν είναι ωραίο τηλεοπτικοί σταθμοί και μάλιστα από δελτία ειδήσεων και εκπομπές να παίρνετε και να λέτε ότι δεν προέκυψε από την εκπομπή της Ζήνας. Και επειδή σήμερα από την εκπομπή της Ζήνας θα προκύψει κάτι άλλο, το οποίο ξεκίνησε εδώ, να θυμηθείτε ότι από αυτή την εκπομπή ξεκίνησε. Ακόμη και να το κρύψετε εμείς ταπεινά θα σας θυμίσουμε ότι ξεκίνησε από εδώ. Δεν είναι ωραίο, είναι αντισυναδελφικό!», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Οφείλω να το πω δημόσια» - Η αποκάλυψή της για την υπόθεση Γεωργούλης

Συνεχίζοντας: «Το να παίρνει συνάδελφος από δελτίο ειδήσεων από εκπομπές αλλά να μην πείτε ότι ξεκίνησε από τη Ζήνα αλλά από τον πατέρα της 14χρονης, συγνώμη εγώ στεναχωριέμαι. Γιατί έχουμε αποδείξει σε αυτή την εκπομπή ότι τα λέμε όλα και τον κάθε συνάδελφο και την εκπομπή κλπ. Δεν είναι ωραίο, δεν πρέπει να πει κανείς στην διαδικασία να καταγράφει τον συνάδελφο. Δεν είναι ωραίο, απλώς μην το κάνετε!», είπε και ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη.