«Ξέρω ποιος μου έκαψε το αυτοκίνητο» - Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη για τον εμπρησμό έξω από το σπίτι της

Όλα συνέβησαν ένα χρόνο πριν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξέρω ποιος μου έκαψε το αυτοκίνητο» - Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη για τον εμπρησμό έξω από το σπίτι της

Η Μαρία Καρλάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, το πρωί της Πέμπτης 17/8 και ένα από τα θέματα για τα οποία μίλησε είναι η εμπρηστική που δέχθηκε περίπου ένα χρόνο πριν όταν άγνωστος άνδρας έβαλε φωτιά στο αμάξι της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της.

Όπως εξομολογήθηκε όμως η εγκυμονούσα στο πλατό (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις για το μωρό της), τελικά το πρόσωπο αυτό δεν της είναι άγνωστό, καθώς πλέον έχει μάθει ποιος είναι και θεωρεί πως η ζωή θα την δικαιώσει μετά από όλα αυτά που έζησε εξαιτίας του.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Καρλάκη για τον εμπρησμό στο αμάξι της

«Αυτό ήταν πέρσι τέτοια εποχή, ήταν τρομακτικό. Μου έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου. Αυτό που βίωσα στη συνέχεια, μετά το συμβάν, ήταν ότι φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν γίνεται εν έτει 2022, πέρσι, να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου, να νιώθεις τρομοκρατημένος. Υποτίθεται ότι πάμε μπροστά», είπε αρχικά.

«Δεν έγινε κατά λάθος. Ήταν εμπρηστική επίθεση. Από 'κει και πέρα… Ήταν θέμα ζήλειας, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, ο καθένας το κάνει για τον λόγο του. Ξέρω ποιος το 'κανε, αλλά ο Θεός βλέπει και ασχολούμαι κιόλας. Απλά ο φόβος που ένιωσα μετά ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είσαι μέσα στο σπίτι και λες "κι αν μου ρίξει βόμβα στο σπίτι;" Ήμουν στο σπίτι και μιλούσα με έναν φίλο μου στο κινητό. Ήταν δυο μέρες πριν τη γιορτή μου και θα έφευγα, γιατί είχαμε τα live. Και άκουσα το μπαμ», συμπλήρωσε έπειτα.