Δυσάρεστη είδηση για τον πρωταγωνιστή του Σασμού, Ορφέα Αυγουστίδη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύματα των χάκερς, αφού καθημερινά πραγματοποιούνται ανακοινώσεις μέσω των social media, εξηγώντας ποια είναι τα αληθινά προφίλ τους, ώστε να αποφευχθούν συγχύσεις και παρεξηγήσεις (δείτε εδώ σε ποιον ηθοποιό έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών).

Θύμα απάτης, όμως, έπεσε και ο Ορφέας Αυγουστίδης, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την Πέμπτη 17/8, καθώς το ενημέρωσαν πως φαινόταν ότι έστελνε μηνύματα με συνδέσμους με κακόβουλο υλικό σε όποιον γνώριζε.

Δείτε επίσης: Εναλλακτικό, με τεράστια βεράντα & γεμάτο με τα παιχνίδια του μικρού Αχιλλέα - Φωτογραφίες από το διαμέρισμα του Αυγουστίδη και της Κρασσά στο κέντρο της Αθήνας

Θύμα απάτης ο Ορφεάς Αυγουστίδης

«Προσοχή προσοχή! Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν κάποιοι φίλοι ότι ο λογαριασμός μου έστελνε διάφορα μηνύματα προτρέποντας τους φίλους εδώ να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο κτλ. ΜΗΝ το κάνετε, προφανώς πρόκειται για κακόβουλο περιεχόμενο καθώς ο λογαριασμός μου είχε χακαριστεί. Το θέμα διευθετήθηκε τώρα αλλά αν παρόλα αυτά κάποιος λάβει κάποιο ύποπτο μήνυμα από εμένα από αυτή την ώρα και μετά ας κάνει μια αναφορά και να με ενημερώσει. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.

Τα «σκοτάδια» του ηθοποιού

Ο γνωστός ηθοποιός, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την επτάχρονη αδελφή του, την πολυαγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Γεωργία, αλλά έκανε λόγο και στην ψυχανάλυση και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με το πέρασμα του χρόνου.

Και ξαφνικά από μοναχοπαίδι βρέθηκες με μια ετεροθαλή αδελφή από το δεύτερο γάμο του πατέρα σου, έγινες γονιός και σύζυγος.

Με την αδελφούλα μου την Αλκυόνη είναι πια μεγάλη η σχέση μας, κοντεύει να γίνει 7χρονών. Έκανα έναν υπέροχο γιο, έκανα πολλά.

Τα ήθελες;

Πολύ, πάρα πολύ. Και εγώ και η γυναίκα μου η Γεωργία θέλαμε να κάνουμε οικογένεια. Υπάρχει η ανάγκη να συναντηθείς με τον άλλον και αυτή η ανάγκη στη δική μας σχέση μας φώναζε πως είναι πιο ωραίο το μαζί από το χώρια. Συμβαίνουν θαύματα στις ζωές μας. Ο Τούρινγκ δεν πίστευε στην τύχη. Εγώ θεωρώ ότι κάποιες στιγμές είναι και τυχερές.

Οι άτυχες; Για παράδειγμα, ο ήρωας που υποδύεσαι πέφτει σε κατάθλιψη και αυτοκτονεί.

Έχω περάσει και άτυχες στιγμές, αλλά εκεί που βυθίζομαι σώζομαι στο πάρα πέντε και βγαίνω. Δεν έχω περάσει κατάθλιψη. Όπως πιστεύω και ο Τούρινγκ δεν είχε περάσει κατάθλιψη, απλώς δεν ήθελε να ζήσει όπως του είχαν επιβάλει οι άλλοι. Ήθελε πολύ να ζήσει τη δική του ζωή.

Όχι «ευνουχισμένος». Άλλωστε, όπως λέει η παράστασή μας, «το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να νιώθει κάποιος ντροπή γι' αυτό που είναι». Εγώ τα σκοτάδια μου φροντίζω να τα φωτίζω. Κι εκεί που συχνά-πυκνά εμφανίζονται, τα αντιμετωπίζω.

Πάντα;

«Εντάξει, όχι πάντα. Δεν γίνεται αμέσως. Αν εσύ υποφέρεις για κάτι, δεν μπορεί ο άλλος να έρθει και να σου πει «μην υποφέρεις, δεν έγινε και τίποτα». Αν εσύ υποφέρεις, πρέπει να το βιώσεις. Κανένας δεν μπορεί να μειώσει τον πόνο σου αν δεν θέλεις ο ίδιος να πάψεις να πονάς.

Μπορεί να υποφέρω απλώς και μόνο βλέποντας αυτά τα στραβά ακουμπισμένα μαξιλαράκια στο μπαρ που καθόμαστε. Αν εγώ υποφέρω, ό,τι και να μου πεις εσύ δεν θα μου περάσει. Θα κάθομαι και θα υποφέρω για τα μαξιλαράκια».

Έχεις κάνει ψυχανάλυση;

«Ναι, έχω περάσει και από αυτή τη διαδικασία. Αν με βοήθησε; Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με βοήθησε να προσθέσω στο λογισμικό μου μια καινούργια λειτουργία που προστατεύει από το κρασάρισμα- αν ήμουν υπολογιστής. Όχι ότι δεν κρασάρω, αλλά όχι τόσο συχνά και με τη σφοδρότατα που κράσαρα πιο μικρός», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε έξοδο του!