Θύμα απάτης ο Μαρίνος Κόνσολος - Το μήνυμα που έλαβε από θαυμάστρια και το ξέσπασμα στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρίνος Κόνσολος
Instagram / Μαρίνος Κόνσολος

Ο Μαρίνος Κόνσολος, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αχιλλέα στη σειρά "Έλα στη θέση μου" στο κανάλι του ALPHA, μπορεί να απέχει από τα φώτα της τηλεόρασης και των παπαράτσι, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Τις προάλλες, λοιπόν, ενημερώθηκε, μετά από μήνυμα που έλαβε στο προφίλ του, πως είχε πέσει θύμα απάτης, καθώς άγνωστος χρησιμοποιεί τα στοιχεία του και τις φωτογραφίες του σε γνωστή εφαρμογή γνωριμιών, εξαπατώντας κόσμο.

Μία θαυμάστριά του, του έστειλε μήνυμα για να του πει πως έχασε την ευκαιρία της για να "ταιριάξουν" και αποφάσισε να τον πλησιάσει μέσω του Instagram, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει από τα σύννεφα. Αμέσως δημοσιοποίησε το μήνυμα αυτό και εξήγησε πως ο μοναδικός λογαριασμός που διαθέτει είναι αυτός, προειδοποιώντας όσους κινδυνεύουν.

Το μήνυμα θαυμάστριας στον Μαρίνο Κόνσολο και το ξέσπασμα για την απάτη

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το «no» και όχι το «yes» και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα: δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram. Αυτά», έγραφε το μήνυμα της θαυμάστριάς του.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο», δήλωσε εκείνος έπειτα μέσα από ένα story (δείτε εδώ ποιος τραγουδιστής έπεσε επίσης θύμα απάτης).

Μαρίνος Κόνσολος απάτη

«Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο»

Μεγάλος σάλος είχε δημιουργηθεί για το Σάββατο 13/11/21, όταν ο Μαρίνος Κόνσολος έδωσε ένα φιλί στο στόμα στην Ελένη Δήμου στο live του J2US. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως δέχθηκε πολύ άσχημα μηνύματα στα social media με αφορμή αυτό το σκηνικό.

«Ξέρω που τα κάνω γιατί πέρα από τη συνεργασία μας με την κ. Δήμου, είμαστε μαζί τρεις μήνες, μιλάμε καθημερινά για τις ανησυχίες της ζωής μας. Σας διαβεβαιώ ότι είναι 100% ροκού, αν δεν ήταν δεν θα έκανα αυτήν την κίνηση. Περαστικά τους παιδιά και θα τους πως ένα πράγμα, αυτοί που καταριούνται, γυρίζει πάνω τους, να το θυμούνται αυτό.

Με τάραξαν κάποια μηνύματα που είδα και που τα θεώρησα πολύ υπερβολικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να έχουν, δεν μπορώ να λάβω υπόψιν μηνύματα που σου λένε “να πεθάνεις” ή “να βγάλεις καρκίνο”», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.