Θύμα απάτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύμα απάτης έπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 8/8, καθώς παρατήρησε πως έχουν δημιουργηθεί διάφοροι λογαριασμοί στα social media με το δικό του όνομα και τα υπόλοιπα στοιχεία του, τα οποία στόχο έχουν να εξαπατήσουν κόσμο.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό του για τις κινήσεις αυτές, δίνοντας μία λίστα με τα πραγματικά του προφίλ, ώστε να μη δημιουργηθεί σύγχυση (δείτε εδώ ποιος καλλιτέχνης έπεσε επίσης θύμα απάτης).

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ηλεκτρονική του απάτη

«ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ. Προς ενημέρωση όλων των φίλων. Με απογοήτευση το τελευταίο καιρό πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας ψεύτικων προφίλ – λογαριασμών #fakeaccounts στα μέσα δικτύωσης», σημείωσε αρχικά και παράθεσε τα πραγματικά προφίλ του στα social media και έπειτα πρόσθεσε: «Παράκληση να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ!».

Η περιουσία του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πάρει μία απόσταση από το τραγούδι το τελευταίο διάστημα και αποφάσισε να ασχοληθεί έντονα με την πολιτική, γι' αυτό και ανέλαβε την θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού - από την οποία παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα.

«Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου», ήταν οι χαρακτηριστικές πρώτες του δηλώσεις.

Ο ίδιος τότε έπρεπε να υποβάλει για πρώτη φορά δήλωση περιουσιακών στοιχείων, μετά την θέση που απέκτησε και αυτή βγήκε στη φόρα μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό Κύπρου Sigmalive.com.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα αυτό, ο καλλιτέχνης είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, μιας μονοκατοικίας στη Γλυφάδα, μιας μονοκατοικίας στην Πάρο, μίας οικίας στην Αγλαντζιά, ενός διαμερίσματος στην Αγλαντζιάς, ενός χωραφιού στο Παραλίμνι και τριών χωραφιών με αποπεράτωση σε κατοικία στο Παραλίμνι.

Διατηρεί, μάλιστα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα με ποσό των 1,572 ευρώ, στην Τράπεζα Πειραιώς για το ποσό των 38,989 ευρώ, στην Eurobank για το ποσό των 4,092 ευρώ, στην Τράπεζα Κύπρου για το ποσό των 169,407 ευρώ και σε τράπεζα του Λουξεμβούργου για το ποσό των 210.497 χιλιάδων ευρώ, ενώ τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδιοκτήτης ενός οχήματος τύπου SUV αξίας 20 χιλιάδων και έχει μετοχές σε επτά επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι σχέσεις του Χατζηγιάννη με την πρώην πεθερά του - Το μήνυμα της μαμάς της Μακρυπούλια σε φωτογραφία του τραγουδιστή