Μαμά και κόρη αγκαλιασμένες πάνω στα βράχια - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με τη μικρή Αλεξάνδρα

Οι διακοπές τους δεν έχουν τελειώσει ακόμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας καθημερινά φωτογραφίες της στο Instagram από τις μοναδικές τους στιγμές. Την Πέμπτη 17/8, μάλιστα, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία με την μικρή της κόρη, Αλεξάνδρα και οι ακόλουθοί της "έλιωσαν".

Μαμά και κόρη καθόντουσαν πάνω στα βράχια, δίπλα στο κύμα, και χάζευαν την θάλασσα, αγκαλιασμένες, φορώντας τα χρωματιστά μαγιό τους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

«Και που λες παιδί μου, η θάλασσα…», έγραψε στην λεζάντα η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Το τατουάζ που έκανε για εκείνη (τελικά)

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στην κατηγορία των διάσημων που έχουν επιλέξει να "σημαδέψουν" το σώμα τους με την τέχνη του τατουάζ, ωστόσο δεν μιλάει συχνά γι' αυτά και για το τι συμβολίζουν για την ίδια. Την Δευτέρα 7/8 όμως, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαινόταν το "Α" που είχε χαράξει παλαιότερα στον καρπό του χεριού της.

Έτσι, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το τι συμβόλιζε όταν το πρωτοέκανε και τι έχει αλλάξει έκτοτε. Από μερικές λέξεις και έννοιες, το γράμμα αυτό έχει τη μορφή ανθρώπου, αυτή της κόρης της, της μικρής Αλεξάνδρας, η οποία έχει μετά τη βάφτιση και δεύτερο όνομα (δείτε εδώ ποια διάσημη έκανε επίσης το όνομα της κόρης της τατουάζ πρόσφατα).

«Βλέπεις αυτό το «άλφα» τατουάζ που έχω?

Το είχα κάνει στις 11/11/11.

Όλοι λέγανε τότε πως αυτή είναι μια μέρα υψηλής δόνησης κ ένιωθα την ανάγκη να «χτυπήσω» εκείνη τη μοναδική ημερομηνία, το αρχικό γράμμα από λέξεις που είναι σημαντικές για μένα:

αγάπη,
αλήθεια,
ανιδιοτέλεια,
αξιοπρέπεια,
αγώνας,
αέρας,
αγνωμοσύνη,
ανεξαρτησία,
αδικία,
Αποδοχή,
Απόρριψη.

Τότε δεν είχα συμπεριλάβει τη πιο σημαντική λέξη από «άλφα» , η οποία με το που μπήκε στη ζωή μου, το τατουάζ αυτό απέκτησε άλλη σημασία.

«Αλεξάνδρα».

Κ ξαφνικά το σημαντικό αντικαθίσταται από το σημαντικότερο κ το σημαντικότερο γίνεται το ΑΠΟΛΥΤΟ. Από «άλφα» κ αυτό», έγραψε.

Ελεονώρα Μελέτη τατουάζ