Σκαφάτες διακοπές για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού - Μαζί τους και η κόρη του, Εύα

Οι φωτογραφίες και η εκπαίδευση της μικρής για ψάρεμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πηγή φωτογραφιών Instagram
Πηγή φωτογραφιών Instagram

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολαμβάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο μαζί με τις δυο γυναίκες της ζωής του, την κόρη του Εύα και την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού. Ο ηθοποιός περνάει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ευτυχίας έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Με την κορούλα του να είναι ελεύθερη από σχολείο και δραστηριότητες, είχαν τη δυνατότητα να περάσουν ημέρες ολόκληρες μαζί και να της αφιερώσει όλο το χρόνο του. Μεταξύ άλλων λοιπόν, αποφάσισε να της μάθει ψάρεμα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αγαπάει το ψάρεμα, για αυτό άλλωστε παρουσίασε με επιτυχία την εκπομπή Fishy μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Οι φωτογραφίες από τις σκαφάτες διακοπές Τσιμιτσέλη - Γερονικολού μαζί με την Εύα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες τους, με αυτά με την κορούλα του να ποζάρει να είναι η πιο τρυφερή.

Δείτε επίσης: Ανέμιζε η ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα της - Πολύ εντυπωσιακή η είσοδος της Γερονικολού στο πλευρό του Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης Βάσω Λασκαράκη κόρη

Γιάννης Τσιμιτσέλης κόρη

Οι σχέσεις του με την μητέρα του παιδιού του, Βάσω Λασκαράκη

«Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια», είχε εξομολογηθεί η Βάσω Λασκαράκη.