Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά - Το βίντεο της Υβόννης Μπόσνιακ με τις "ζήλιες" για τον Αντώνη Ρέμο

Δείχνει στο Tik Tok πόσο χιούμορ έχει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά - Το βίντεο της Υβόννης Μπόσνιακ με τις

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι λάτρης του Tik Tok και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα χιουμοριστικά βίντεο που δημιουργεί. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, έχει δώσει ρεσιτάλ με τις αναρτήσεις της.

Από τη Μύκονο όπου βρίσκεται με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους (δείτε τρυφερές στιγμές τους στα σοκάκια) - όπως κάθε καλοκαίρι - όπου βρεθεί τραβάει αστεία βίντεο τα οποία δημοσιεύσει στο προφίλ της. Μάλιστα, ένα από τα πιο πρόσφατα κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό είναι το βίντεο της Υβόννης Μπόσνιακ με τις ζήλιες της

Η Υβόννη Μπόσνιακ απάντησε σε όσους αναρωτιούνται αν ζηλεύει στην προσωπική της ζωή και στην προκειμένη περίπτωση αν ζηλεύει όποια γυναίκα πλησιάζει τον σύζυγό της, με ένα αστείο τρόπο.

@yvonini

♬ Oikogeneia vlaptei lamprini zileia - demetreez

Βίντεο από τις βουτιές της με τον Αντώνη Ρέμο σε κοσμική παραλία του νησιού

Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ με το ζευγάρι να περνάει στο νησί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο τραγουδιστής πραγματοποίησε συναυλία που έβαλε "φωτιά" και κυκλοφόρησε βίντεο να χορεύει με μελαχρινή καλλονή.

Στον ελεύθερο χρόνο τους, απολαμβάνουν τις βουτιές στα παγωμένα αλλά πεντακάθαρα νερά, ενώ κάνουν και τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού, αποφεύγοντας όμως την πολυκοσμία.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε στην Ψαρρού, όπου πήγαν για μπάνιο μαζί με την κόρη τους Ελένη, ενώ η Υβόννη Μποσναικ μαγνήτισε τα βλέμματα. Η σχεδιάστρια και σύζυγος του τραγουδιστή επέλεξε ένα λευκό μπικίνι εντυπωσιάζοντας για ακόμα μία φορά με τις αναλογίες του σώματός της. Η Υβόννη ακολουθεί υγιεινή διατροφή και γυμνάζεται, με τους κόπους της να ανταμείβονται!