Και πάλι ερωτευμένη μετά την απιστία του πρώην της - Το τρυφερό φιλί της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με το νέο της σύντροφο

Φωτογραφία από τις διακοπές της στην Σαντορίνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον πρώην σύντροφό της μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί τον έπιασε να την απατάει ενώ την είχε φλομώσει στα ψέματα.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά μετά την αποκάλυψη - δείτε εδώ την συνέντευξη.

Μετά το χωρισμό της ωστόσο, προχώρησε στην προσωπική της ζωή και βρήκε τον έρωτα σε νέα αγκαλιά και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Instagram είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με το νέο της σύντροφο

Η επιχειρηματίας όπως είχε αποκαλύψει πέρασε μια μοναχική φάση, καθώς ήθελε να βάλει τη ζωή της σε ισορροπία, με τον έρωτα να τον θεωρεί σημαντικό, αλλά όχι της παρούσης. Τα ευχάριστα, ωστόσο δεν άργησαν πολύ να έρθουν.

Μετά την πρώτη ανάρτηση όπου ανακοίνωσε και τη σχέση της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της από την Σαντορίνη.

Η ίδια έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού δεν έχει μαθευτεί τίποτα για τον σύντροφο της, ενώ ούτε και η εκείνη δείχνει το πρόσωπο του μέσα από τις αναρτήσεις της.

Όπως φαίνεται διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της μετά τις δυσκολίες που πέρασε τόσο μέσα στο Survivor, όσο και με το χωρισμό της που παρόλο που την πλήγωσε, έκανε χιούμορ με αυτό.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος