Αρετουσάριστη και αμακιγιάριστη - Η Έλενα Χριστοπούλου πόζαρε με μπικίνι σε απόμερη παραλία

Κορμάρα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι από τις εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις δημόσιες εμφανίσεις της σε κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και σε νυχτερινά κέντρα όπου διασκεδάζει με τους φίλους της.

Φέτος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορα νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές, σε όμορφα μέρη της Ελλάδας. Άλλοτε με τον σύντροφο της και άλλοτε με τις "κόρες" της - δείτε φωτογραφίες.

Τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές του Αυγούστου, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό σε απόμερη παραλία που απόλαυσε τις βουτιές της και την ηλιοθεραπεία.

Οι φωτογραφίες της Έλενας Χριστοπούλου

Άβαφη και αρετουσάριστη πόζαρε στον φακό και εντυπωσίασε με τις απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.

Οι καλοκαιρινές της σκέψεις και αναθεωρήσεις

Η πρώτη ημέρα του μήνα βρήκε την Έλενα Χριστοπούλου πλήρη, με την ίδια να κάνει μια εξομολογητική ανάρτηση στο instagram, αναφορικά με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τις γενικότερες σχέσεις της.

«Μετά από έναν πάρα πολύ διδακτικό Ιούλιο περί φιλίας.. συνεργασίας... αξιοπρέπειας.. αλήθειας.. ηθικής... κτλ θα ευχηθώ καλό μήνα σε όλους μας θα θυμίσω πρώτα στον εαυτό μου ότι όλα γίνονται για καλό και μια βουτιά στο νερό ειναι οτι καλύτερο για να πνιγουν οι ψευδαίσθησεις !
Ps 1είμαι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν πετσέτες στις παραλίες μας και όχι ξαπλώστρες δλδ ελευθερία
Ps 2 #ηαγαπηκανειθαυματα
Καλό Αύγουστο», έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Πολλά ήταν σχόλια κάτω από το εν λόγω Post της Χριστοπούλου με τη Φαίη Σκορδά να αφήνει μια καρδιά μιας και οι δύο κύριες να συνεργάστηκαν άψογα στο ΣΚΑΪ τη σεζόν 2022-23, κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχιστεί του χρόνου.

Χριστοπούλου - Σκορδά