Αποκάλυψη σοκ από τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Την κακοποίηση του παιδιού ανακάλυψαν οι γιατροί»

«Ήμασταν στο ΠΑΓΝΗ με την Ναταλί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την καταγγελία 12χρονου για κακοποίηση από την μητριά του, εξετάζουν οι Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου χτυπημένο και είπε στους γιατρούς ότι κακοποιήθηκε από την μητριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το παιδί είχε μεγάλο αιμάτωμα στο αυτί, ενώ διαπιστώθηκε ότι αν και είναι 12 ετών ζυγίζει μόλις 25 κιλά. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, κλήθηκε παιδοψυχίατρος και ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η αρωγή από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λοιπόν τυχαία βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και έδωσε πληροφορίες για την υπόθεση.

Η ανάρτηση του Γκουντάρα για την κακοποίηση του 12χρονου στην Κρήτη

«Κρήτη:Στο νοσοκομείο 12χρονο παιδί με τραύματα-Κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα και τη μητριά του…
Εκείνη τη στιγμή ήμασταν στο ΠΑΓΝΗ με την Ναταλί για μία εξέταση. Να ξέρετε πως την κακοποίηση του παιδιού την αποκάλυψαν οι γιατροί ‼️‼️‼️
Μπράβο τους ‼️‼️‼️‼️‼️», έγραψε στο προφίλ του και προκλήθηκε μεγάλο σοκ.

Δείτε επίσης: «Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς;;;» - Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον πνιγμό του γιου του Σταμούλη

Τι είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας

«Είναι ένα ιδιαίτερο περιστατικό με ένα παιδάκι σχεδόν σκελετωμένο όταν παρελήφθη από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ. Καταφανώς χτυπημένο στο αυτί του με εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε νευροχειρούργος και αμέσως καταγγέλθηκε και πήγαν οι αστυνομικές αρχές στο νοσοκομείο. Είναι γονείς, η θετή μητέρα αλβανικής καταγωγής, που σαν να μην τους ενδιέφερε καθόλου το παιδί, σαν να ήταν ξένο. Θα αφαιρεθεί από την οικογένεια η επιμέλεια και θα λογοδοτήσουν στην ελληνική Δικαιοσύνη οι άσπλαχνοι αυτοί γονείς που όχι μόνο δεν το τάιζαν αλλά ούτε καν το έπλεναν».