10 χρόνια Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος - «Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου»

Η τρυφερή ανάρτηση και το φιλί στο στόμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή, Παρασκευή 18/8, για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς γιορτάζουν 10 χρόνια σχέσης. Στις 18 Αυγούστου του 2013 αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή, χωρίς να γνωρίζουν που θα τους οδηγήσει αυτή, έχοντας πραγματοποιήσει τελικά έναν πολύ επιτυχημένο γάμο (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), ο οποίος τους "έδωσε" δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Η ηθοποιός, λοιπόν, το γιόρτασε δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τον σύζυγό της από την Σαντορίνη (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει το μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του εκεί), που τράβηξαν πριν από 10 χρόνια, δηλώνοντας έκπληκτη για το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και πόσο καλά τα έχουν πάει.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τα 10 χρόνια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Σαν σήμερα... πριν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου», έγραψε η ίδια στο προφίλ της.

 Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος επέτειος
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η αντίδραση σε ερώτηση για τις πρώην του

Η Αθηνά Οικονομάκου, μπορεί να βρίσκεται για διακοπές στη Σαντορίνη, όμως δεν χάνει την επαφή με το κοινό της. Αρκετά συχνά πραγματοποιεί Q & A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μπορεί να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της και το ίδιο έκανε και την Τρίτη 15/8.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν πιο προσωπική και αφορά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, μία θαυμάστρια την ρώτησε πως θα αντιδρούσε εάν έβλεπε στον δρόμο κάποια από τις πρώην του επιχειρηματία. Η απάντησή της άφησε τους πάντες άναυδους (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί τους).

«Δεν τις ξέρω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οικονομάκου πρώην Μιχόπουλου