Θύμα απάτης η Πέγκυ Ζήνα - Η δημόσια έκκληση που έκανε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι διάσημοι πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης, καθώς λαμβάνουν μηνύματα από θαυμαστές τους οι οποίοι τους ενημερώνουν πως υπάρχουν προφίλ με το όνομα και τα στοιχεία τους και πολλές φορές τα πρόσωπα πίσω από τους λογαριασμούς αυτούς προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο για το προσωπικό και το οικονομικό τους όφελος (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός του Σασμού έπεσε θύμα).

Ανάμεσα στους celebrities της εγχώριας showbiz και η Πέγκυ Ζήνα, η οποία την Παρασκευή 18/8 ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από δύο προφίλ με το όνομά της σε Instagram και Facebook, στους οποίους αναφερόταν πως ήθελε να κάνει δώρο σε κάποιον θαυμαστή της, ζητώντας από τους ακόλουθούς της να σταματήσουν να τους ακολουθούν, εξηγώντας πως δεν πρόκειται για την ίδια.

Η έκκληση της Πέγκυς Ζήνα για την απάτη της

«Δεν είμαι εγώ παιδιά. Ψεύτικο προφίλ. Όσοι ακολουθήσατε, διαγράψτε το», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Χωρίς φτιασιδώματα» - Ακομπλεξάριστη η Πέγκυ Ζήνα έδειξε το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ

Πέγκυ Ζήνα απάτη

Η απώλεια που έζησε πρόσφατα

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην Πέγκυ Ζήνα μια είδηση θανάτου, η οποία όχι μόνο τη συγκλόνισε άλλα την ώθησε να κάνει την Τετάρτη 5/7 μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό, που διατηρεί στο Facebook.

Ο λόγος για το θάνατο της τραγουδίστριας, Γιώτας Γιάννα, η οποία έφυγε σε ηλικία 95 ετών, με τον καλλιτεχνικό κόσμο να βυθίζεται σε πολύ βαθιά θλίψη από τη στιγμή, που διέρρευσε η είδηση στα μέσα (δείτε εδώ τη σπαρακτική ανάρτηση της Ζωζώ Σαπουντζάκη).

Η Πέγκυ Ζήνα την αποχαιρετάει μέσα από ένα κείμενο καρδιάς και μία φωτογραφία της, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως οι δύο τους είχαν μια πολύ δεμένη σχέση από τα πρώτα κιόλας χρόνια ζωής της Πέγκυς.

«Αστέρι μου...πήγες στον τόπο σου με ήχους φυσαρμόνικας να σφυρίζουν "Και δε θα μου λείπεις...γιατί θα 'ναι η ψυχή μου το τραγούδι της ερήμου που θα σ ακολουθεί..." Εσύ που την φωνή σου και το χάδι σου το γνωρίζω πριν βγω στον κόσμο απ την κοιλιά ακόμα...Εσύ που τόσο σ'αγαπούσαμε όλοι μας και κάθε φορά με συγκλόνιζαν οι ερμηνείες σου...Εσύ που με καμάρωνες σε κάθε δύσκολο βήμα μου...Καλό σου ταξίδι φωνάρα μου...Σ'αγάπησα πολύ», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα.