Μοιράζει «εγκεφαλικά» η Μαρία Μπεκατώρου - Οι φωτογραφίες με την γράμμωση στην κοιλιά και τα γυμνασμένα πόδια της

Από τις διακοπές της στην Κεφαλονιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, στην Κεφαλονιά, για να περάσει την ημέρα της γιορτής της (δείτε εδώ την ανάρτησή της), αλλά και το υπόλοιπο των διακοπών της. Ένα από τα πράγματα που αγαπά πιο πολύ στο νησί τις είναι οι πανέμορφες παραλίες με τα γαλανά νερά και τα όμορφα τοπία, όπου κάνει καθημερινά τις βουτιές της.

Μετά το μπάνιο της, λοιπόν, φωτογραφήθηκε η ίδια πρόσφατα και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram "μοιράζοντας εγκεφαλικά" στους ακόλουθούς της με το κορμί της. Η γράμμωση στην κοιλιά της και τα γυμνασμένα πόδια της είναι το κάτι άλλο.

Η γράμμωση στην κοιλιά της Μαρίας Μπεκατώρου

«Κάθε παραλία έχει μια ιστορία να σου πει... Και στη Κεφαλονιά οι ιστορίες είναι τόσες πολλές...», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: «Δεν το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά ήταν αποτυχία, εγώ δεν αισθανόμουν καλά» - Η Μαρία Μπεκατώρου "έσπασε" τη σιωπή της για την συνεργασία της με το MEGA

Μαρία Μπεκατώρου σώμα
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου σώμα
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Τα 2 tips της παρουσιάστριας για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι...» τραγουδάμε ρυθμικά εδώ και μέρες - μαζί μας και οι επώνυμες, που εγκατέλειψαν το «κλεινόν άστυ» και βρίσκονται σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς εντός Ελλάδας. Με ένα μαγιό όλη ημέρα, απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, δείχνοντας τα κάλλη τους. Ίχνος κυτταρίτιδας ούτε παραπανίσια κιλά, κορμί - λαμπάδα και φουλ γράμμωση είναι τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας και στις διακοπές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους... ανέπαφη.

Πως το πετυχαίνουν; Με μερικά diet tips και fitness μυστικά που εφαρμόζουν ακόμα και στην παραλία για να μην δείξει η ζυγαριά ούτε γραμμάριο με την επιστροφή τους, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που θα το κάνει και εσύ.

Με ολοκαίνουριο σώμα εδώ και 2 χρόνια, η Μαρία ξεκίνησε τις διακοπές της από την Σάμο, τόπο καταγωγής του άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλου και συνέχισε στην Κεφαλονιά που πήγαινε από παιδί με την οικογένεια της. Σειρά είχαν οι Κυκλάδες με πρώτο σταθμό για φέτος τη Σύρο, συνεχίζοντας με το πλοίο της γραμμής για Μύκονο όπου συνάντησε τους κουμπάρους της Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την βαφτιστήρα της, Ελένη Πασχαλίδου, κάνοντας πολλές βόλτες στα Ματογιάννια αλλά και μπάνιο στις διάσημες πλαζ του νησιού (δείτε φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς).

Το καλοκαιρινό "τουρ" της Μαρίας δεν έχει σταματημό όπως και οι selfies που βγάζει με φόντο τις ελληνικές θάλασσες.

Tip 1: Εάν βρεθείς για μεσημεριανό στην ταβέρνα προτίμησε βραστά χόρτα και ψητές ντομάτες, που θα συνδυάσεις με πρωτεϊνη.

Tip 2: Φόρεσε χαμηλά παπούτσια και κάνε πολλές βόλτες στο νησί που θα βρεθείς - ειδικά στις Κυκλάδες που είναι ανηφορικά.