«Έντεκα χρόνια που σ' αγαπάω...» - Επέτειος γάμου για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Νάσο Γαλακτερό

Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Instagram / Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή (18/8) για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Νάσο Γαλακτερό καθώς το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έχει επέτειο γάμου. Πέρασαν 11 χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και το γιορτάζουν (δείτε εδώ τις σχέσεις τους με την πρώην του).

Η παρουσιάστρια, δηλαδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους, όπου είναι αγκαλιασμένοι μπροστά στο ηλιοβασίλεμα και τις συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, μιλώντας για την αγάπη τους.

Δείτε επίσης: Άβαφη με ατημέλητα μαλλιά - Μια κούκλα η Ζαμπέτογλου με την κόρη της και τον Παύλο Γαλακτερό στη Θάσο

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την επέτειο με το Νάσο Γαλακτερό

«Έντεκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα. Έντεκα χρόνια που σ αγαπάω και σε θαυμάζω όλο και πιο πολύ για τα μεγάλα και τα μικρά, για τα σπουδαία και τα ασήμαντα, για τα μελλοντικά και τα καθημερινά μας. Nα είμαστε καλά όλοι και να παίρνουμε από τη ζωή όλη την αγάπη που μας αξίζει», έγραψε.

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Γνωρίστηκαν όταν η δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Η γνωριμία αυτή λοιπόν, εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Από την αρχή της σχέσης τους σχεδόν αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν ήταν συνέντευξη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι, ενώ ούτε καν γνωριζόμασταν πριν. Ήξερε ποια είμαι, ήξερα ποιος είναι και είχαμε συναντηθεί δύο φορές κοινωνικά, αλλά αυτό. Και έχω μάρτυρες όλα τα παιδιά τότε στο Down Τοwn, που ήταν μπροστά, πως, εκεί που μιλούσα, ξαφνικά άλλαξε ο τόνος της φωνής μου και άρχισα να παίζω με τις άκρες των μαλλιών μου. Εκεί που μιλούσαμε, δηλαδή, ξαφνικά φλερτάραμε και τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Και το ίδιο συνέβη και σε εκείνον. Ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας. Ήταν να είμαστε μαζί», είχε εξομολογηθεί.

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς καλεσμένους και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κορούλα τους, Σόφια που τη φωνάζουν χαϊδευτικά Σόφη και σήμερα είναι 8 ετών.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός γάμος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει μεγάλη αδυναμία και τον μεγάλο γιο του άνδρα της που έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγό, Τέτα Λεονταρίδου (δείτε εδώ φωτογραφίες της). Έτσι τον στήριξε πολύ στην επιλογή του να μπει στο Survivor.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός φωτογραφίες γάμος

Ήταν 2017 όταν ξέσπασαν φήμες που ήθελαν τον γάμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού να ολοκληρώνεται μετά από κρίση που πέρασε. Όπως είχε γραφτεί, το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο ο οποίο είχε εκδοθεί ήδη από τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ανέφερε επίσης το τότε ρεπορτάζ, τα ονόματα τους υπήρχαν στο πινάκιο στην αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων, ωστόσο η υπόθεση είχε πάρει αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου. Τελικά η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Νάσος Γαλακτερός γάμος

Τα όσα γράφτηκαν ωστόσο ήταν ψέματα, αφού η ίδια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε επικοινωνήσει τότε με το Happy Day και είχε διαψεύσει τα πάντα, λέγοντας πως είναι όλοι σπίτι και μια χαρά.