«Πλαστικοποιημένη πατσα@@ρα! Ηλίθιο ζώον» - Η αποστομωτική απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη στο απαράδεκτο σχόλιο

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, μετά την απόφαση της κιόλας να κάνει ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά της.

Ένας ωστόσο follower της, της μίλησε απαράδεκτα. Αντί να κάνει κάποια ερώτηση, την έβρισε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Η ίδια όμως, δεν το άφησε έτσι και του απάντησε καταλλήλως.

Η απάντηση της Μαλλιωτάκη σε απαράδεκτη σχόλιο

«Είσαι μια πλαστικοποιημένη πατσα@@ρα! Ηλίθιο ζώον», της έγραψε.

«Μμ.. πάρε την τοξικότητα και το fake προφίλ σου και σε άλλη παραλία!! Δεν σε υποχρεώνει κανείς ούτε να με βλέπεις, ούτε και να με σχολιάζεις. Άλλο η κριτική και άλλο η κακία. Κάπου τα έχεις μπερδέψει μέσα σου και μάλλον ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους. Συμβουλέψου έναν ειδικό και βρες πράγματα στη ζωή σου που να δε γεμίζουν! Bye και get a life», του απάντησε.

Πόπη Μαλλιωτάκη Instagram

Η αποκάλυψη της για τις πλαστικές και τα φίλτρα

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να ταν η ζήλια ψώρα», είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη.