Πολύ ευχάριστα νέα για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Η ανακοίνωση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στο τραγούδι, όμως σπάνιες είναι οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση. Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε δείξει την επιθυμία της να επιστρέψει στο "γυαλί" με δικό της ριάλιτι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και έτσι άλλαξε εντελώς κατεύθυνση.

Την Παρασκευή 18/8, λοιπόν, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως κατεβαίνει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στο πλευρό του Φίλιππου Καμπούρη στον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική».

Δείτε επίσης: Με σώμα νεαρού μοντέλου στα 51 της χρόνια - Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Πόπη Μαλλιωτάκη σε παραλία της Κρήτης

Η ανακοίνωση της Πόπης Μαλλιωτάκη για το νέο της βήμα

«Είπα κι εγώ το «ναι» στην «Μάχη για την Αττική», μετά την όμορφη προσέγγιση και παρότρυνση του Φίλιππου. Αποφάσισα να βγω πρώτη φορά υποψήφια, μετά από αρκετές προτάσεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζω να μας στηρίξετε. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Πώς γνωρίστηκε με τον Μπάμπη Λαζαρίδη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, το πρωί της Πέμπτης 6/7, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στον πρώτο της γάμο, αλλά και στην σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη (δείτε εδώ το γιο που απέκτησαν).

Πιο συγκεκριμένα, για τον τελευταίο αποκάλυψε τον τρόπο και το μέρος στον οποίο τον γνώρισε, φτάνοντας μέχρι και τον χωρισμό τους, ο οποίος την πλήγωσε πολύ (δείτε εδώ το ξέσπασμά της προς την οικογένειά του).

«Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια, ήμασταν πέντε αδέρφια. Οι γονείς μου δεν είχαν οικονομική άνεση και αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν, να πάνε στη Γερμανία ως οικονομικοί μετανάστες. Εμείς μείναμε πίσω με την γιαγιά και τον παππού», είπε αρχικά.

Για τον πρώτο της γάμο δήλωσε: «Γνώρισα τον πρώτο μου άντρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε στη Βέροια, ήταν φαντάρος τότε. Η κόρη μου ήταν τεσσάρων ετών όταν χωρίσαμε. Νιώθω τύψεις επειδή την άφηνα πάρα πολλές φορές για να πάω για δουλειά. Η Ράνια είναι στο εξωτερικό και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σχέσεις μου με τα παιδιά μου είναι πολύ καλές γενικά γιατί τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Για τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αποκάλυψε: «Τον γνώρισα στη Γερμανία. Ήταν έρωτας από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον είδα. Έπεσα ξερή, ενώ ήταν και ο άλλος εκεί. Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ. Ο Μπάμπης έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει φαγητό. Βεβαίως και ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν χωρίσαμε. Εννοείται ότι πληγώθηκα».