«Είμαι η νόμιμη σύζυγός του! Δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα» - Κόλαφος η Πόπη Μαλλιωτάκη για την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Μου έχουν στείλει εξώδικο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι η νόμιμη σύζυγός του! Δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα» - Κόλαφος η Πόπη Μαλλιωτάκη για την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar παραχώρησε η Πόπη Μαλλιωτάκη και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην παραγωγή που θέλει να κάνει τη ζωή της ριάλιτι, αλλά και στην οικογένεια του αείμνηστου συζύγου της, η οποία της έχει στείλει εξώδικο (δείτε τι γράφει το εξώδικο).

Επιπλέον, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως της στέλνουν ακατάλληλα μηνύματα και φωτογραφίες στα social media, ενώ την φλερτάρουν ακόμη και δεσμευμένοι στα μπουζούκια.

Η συνέντευξη της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Η εταιρεία το θέλει πάρα πολύ να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν θα το κάνω ή όχι. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα από τη μεριά του συζύγου που δεν θέλουν να γίνει, δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα. Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του, έχω ένα παιδί μαζί του. Οπότε δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω καταλήξει, δεν το συζητάω», ανέφερε για την πρόταση να γίνει η ζωή της ριάλιτι.

«Κατά καιρούς συζητάω με διάφορα σόου στην τηλεόραση. Είχα κάνει συζήτηση για το My Style Rocks αλλά δεν προχώρησε όμως. Ως διαγωνιζόμενη. Ενώ στην αρχή φαινόταν θετικό το κλίμα, τελικά δεν συνέχισε», αποκάλυψε.

Οι αποκαλύψεις της Πόπης Μαλλιωτάκη για την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Επειδή δεν θέλω να απολογούμαι για αυτά, θα σου μιλήσω και θα μιλήσω για τελευταία φορά. Η ζωή είναι δικιά μου. Ζητήσαμε από εμένα να κάνω ένα ριάλιτι, επειδή υπήρχε ένα ενδιαφέρον και για το θέμα του Μπάμπη και για τα δικά μου βιώματα από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Είπα τι σε αυτό το κομμάτι της ζωή μου, υπήρχε και ο γάμος μου με τον Μπάμπη.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύσει τι θα πω εγώ, ούτε μπορεί κανείς να μου κλείσει κανείς το στόμα σε όσα θα πω για το διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου και δεν θα απολογηθώ και δεν θα πάρω και την άδεια κανενός. Έχω μιλήσει εγώ άσχημα για τον Μπάμπη; Αυτοί οι άνθρωποι συνεχώς προτρέχουν να με καταδικάζουν για αυτό και δεν θέλω να τους απαντήσω καν. Για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη», αποκάλυψε.

«Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι και ειδικά με την οικογένεια του ανθρώπου που έχω αγαπήσει. Εκείνοι φαγώνονται μαζί μου και δεν ξέρω το λόγο. Μέχρι πρότινος η αδερφή του μου μίλαγε, με έπαιρνε τηλέφωνο. Η μητέρα του δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, όχι σε μένα αλλά στον γιο μου να του πει ένα χρόνια πολλά. Είναι το εγγόνι της», είπε - δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο Βασίλης.

«Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει και δεν με αφορά. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω», συμπλήρωσε.

«Όταν τον γνώρισα, είχε ένα αυτοκίνητο. Όταν ξεκινήσαμε το μαγαζί στην Γερμανία το ανοίγαμε μαζί. Εγώ τραγουδούσα. Εγώ ήμουν εκεί σε όλα. Έδινα τις δικές μου οικονομίες για να τσοντάρω να λειτουργήσει. Όταν τον γνώρισαν δεν είχα τίποτα. Ό,τι είχαμε το αφήσαμε στο παιδί μας», αποκάλυψε για την γνωριμία τους και την περιουσία τους.