Με τέρμα επίπεδη κοιλιά πλάι στο κύμα - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου με δίχρωμο μπικίνι

Σοκ το σώμα της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην πανέμορφη Κεφαλονιά βρίσκεται η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές δίπλα στη θάλασσα, στον τόπο καταγωγής της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους και τις όμορφες στιγμές που περνάνε.

Το ζευγάρι γεμίζει τις μπαταρίες του για να επιστρέψει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα, καθώς σιγά σιγά ξεκινάνε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Μαρία Μπεκατώρου, συνεχίζει στο MEGA και γυρνάει από Σεπτέμβρη στις οθόνες μας, με την εκπομπή The Chase και έναν νέο chaser!

Η φωτογραφία της Μπεκατώρου με μαγιό

Μέχρι να γίνει αυτό ωστόσο, συνεχίζει τις βουτιές της και τις πόζες πλάι στο κύμα φορώντας εντυπωσιακά μαγιό και εντυπωσιάζοντας επίσης με το απίστευτο σώμα της.

Τα 2 tips για να μην πάρει κιλά στις διακοπές

Με ολοκαίνουριο σώμα εδώ και 2 χρόνια, η Μαρία ξεκίνησε τις διακοπές της από την Σάμο, τόπο καταγωγής του άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλου και συνεχίζει στην Κεφαλονιά που πήγαινε από παιδί με την οικογένεια της. Σειρά είχαν οι Κυκλάδες με πρώτο σταθμό για φέτος τη Σύρο, συνεχίζοντας με το πλοίο της γραμμής για Μύκονο όπου συνάντησαν τους κουμπάρους της Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την βαφτιστήρα της, Ελένη Πασχαλίδου, κάνοντας πολλές βόλτες στα Ματογιάννια αλλά και μπάνιο στις διάσημες πλαζ του νησιού (δείτε φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς).

Το καλοκαιρινό "τουρ" της Μαρίας δεν έχει σταματημό όπως και οι selfies που βγάζει με φόντο τις ελληνικές θάλασσες.

Tip 1: Εάν βρεθείς για μεσημεριανό στην ταβέρνα προτίμησε βραστά χόρτα και ψητές ντομάτες, που θα συνδυάσεις με πρωτεϊνη.

Tip 2: Φόρεσε χαμηλά παπούτσια και κάνε πολλές βόλτες στο νησί που θα βρεθείς - ειδικά στις Κυκλάδες που είναι ανηφορικά.