«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος έπειτα...» - Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την υγεία της

Αποκαλύψεις για τη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η επιχειρηματίας, μίλησε ανοιχτά για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της, αλλά και για τον σύντροφό της.

Μετά τον επεισοδιακός χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί τον έπιασε να την απατάει ενώ την είχε φλομώσει στα ψέματα, είναι και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Βρήκε τον έρωτα σε νέα αγκαλιά και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Instagram είναι πολύ ευτυχισμένη - δείτε ανάρτηση με τον αγαπημένο της.

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τη ζωή της

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία», είπε για τη νέα της σχέση και τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Όταν η συζήτηση έφτασε στο σημείο της υγείας της και την πλαστική στήθους, αποκάλυψε: «Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».

Η εξομολόγηση αποκλειστικά στο YOU για τον καρκίνο

Πρόσφατα ανέβασες μια φωτογραφία από το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα. Όταν περνάς από εκεί, ποιες αναμνήσεις σου έρχονται;

Οι πιο γλυκές. Το κρατώ μέσα μου σαν μια εμπειρία, εννοείται ότι δεν θέλω να το ξαναπάθω, αλλά όλοι εν δυνάμει μπορεί να νοσήσουμε. Το θετικό είναι πως οι περισσότερες αρρώστιες πλέον θεραπεύονται, ειδικά όταν υπάρχει πρόληψη, αυτό είναι το Α και Ω.

Είπες ποτέ «γιατί σε μένα»;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με γλώσσα που «τσακίζει»: Αποκλειστικές αποκαλύψεις για το Survivor All Star, τον καρκίνο και το νυφικό που δεν έβαλε!

Ναι, όταν μου διαγνώστηκε η αρρώστια αυτή, και μου είπαν ότι έχω μια εβδομάδα ζωής. Ήταν καρκίνος στο αίμα, λέμφωμα στο τελευταίο στάδιο. Άλλοι άνθρωποι, που το έχουν καταλάβει στις πρώτες εβδομάδες, μπορούν να το ξεπεράσουν παίρνοντας ένα χάπι, ενώ εγώ για χρόνια αγνοούσα τα σημάδια που μου έδινε ο οργανισμός μου. Έλεγα «γιατί σε μένα», μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο, είδα να νοσούν παιδιά νεότερα από μένα και είπα «γιατί όχι σε μένα» και «Ή θα κολυμπήσεις στα βαθιά για να βγεις ζωντανή ή θα παραδοθείς». Γνώριζα πως αν «φύγω» δεν θα χάσει ο κόσμος έναν πυρηνικό επιστήμονα, ούτε έγινε κάτι, όλοι είμαστε αναλώσιμοι, όμως θα στενοχωρούσα την οικογένειά μου και ανθρώπους που αγαπάω πολύ. Aυτό μου έδωσε τρομερό κίνητρο και ο οργανισμός μου άρχισε να δέχεται πολύ όμορφα τις θεραπείες.

Ποια ήταν τα σημάδια που αγνοούσες;

Ήταν πολλά. Είχα εφιδρώσεις, πυρετό, απώλεια βάρους, ανορεξία, βήχα χωρίς φλέμα. Όλα αυτά τα σημάδια έφευγαν και ξανάρχονταν, κι εγώ δεν έδινα σημασία. Είχα συμβουλευτεί γιατρούς, αλλά δεν πήγε το μυαλό τους εκεί. Γι' αυτό είναι καλό, όταν μας δίνεται κάποιο ισχυρό σημάδι, να ρωτάμε τον γιατρό μας, και όχι μόνο έναν.