Χαμός με το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο - Οι αναρτήσεις κορυφαίου μοντέλου παγκοσμίως στο Instagram

Διάσημες αφίξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός με το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο - Οι αναρτήσεις κορυφαίου μοντέλου παγκοσμίως στο Instagram

Το ξενοδοχείο ONAR στην Άνδρο είναι ένα από τα πιο γνωστά στην Ελλάδα με διάσημα ονόματα να έχουν περάσει μερικές ημέρες σε ένα από τα δωμάτια κάνοντας έτσι διακοπές. Βρίσκεται σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα και πρόκειται για ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Εκεί μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος περνάνε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, αφού διαθέτουν και το δικό τους σπίτι στο χώρο του ξενοδοχείο (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Το μοντέλο παγκοσμίου φήμης που πήγε στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως στο ξενοδοχείο έκανε διακοπές ο Ντέμης Νικολαϊδης και η νέα του σύντροφος, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες, την άφιξη της στο νησί νοικιάζοντας μια από τις πολυτελέστατες κατοικίες βρίσκεται σε κορυφαίο μοντέλο.

Ο λόγος για την Doutzen Kroes μαζί με την οικογένεια της. Το γεγονός αποκαλύφθηκε όταν κάτω από αναρτήσεις της δεκάδες διαδικτυακοί της φίλοι έκαναν χαμό ρωτώντας την σε πιο μέρος έχει πάει. Μάλιστα, σχόλιο στις αναρτήσεις της έκανε και ο ίδιος ο Ματέο Παντζόπουλος.

Ποια είναι η Doutzen Kroes

Είναι μοντέλο, ηθοποιός, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως μοντέλο το 2003, στις Κάτω Χώρες, και γρήγορα μεταπήδησε στη Νέα Υόρκη, όπου ήταν βασικό αγγελάκι της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret.

Ήταν μάλιστα άγγελος του οίκου από το 2008 έως το 2014. Είναι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα με εκτιμώμενο εισόδημα άνω των $ 5 εκατομμυρίων ετησίως από το 2008. Το 2014 κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα ακριβοπληρωμένων μοντέλων του περιοδικού Forbes που εκτιμάται ότι κέρδισε $ 8 εκατομμύρια σε ένα χρόνο.