Μελίνα Νικολαΐδη: Διακοπές στην Τήνο χωρίς τον Πολυχρονιάδη - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μαζί τους και η Έλλη Κοκκίνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Διακοπές στην Τήνο χωρίς τον Πολυχρονιάδη - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Φέτος η Μελίνα Νικολαϊδη περνάει ένα όμορφο καλοκαίρι έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αφού πέρασε όμορφες στιγμές με την μητέρα της Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ διασκέδασε και με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, πήρε το πλοίο της γραμμής για την Τήνο.

Μετά τα Κουφονήσια, την Πάρο και την Αντίπαρο, ήταν ο επόμενος προορισμός της. Χθες 19/8 βράδυ μάλιστα, αποφάσισε πραγματοποιήσει βραδινή έξοδο με τους φίλους της και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Ο

Οι αναρτήσεις από τις διακοπές της Μελίνας Νικολαϊδη στην Τήνο

Στην παρέα της βρέθηκε μαζί ο Ανδρέας Γεωργίου, η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι.

Στα social media έγιναν διάφορες αναρτήσεις και σε όλες η Μελίνα Νικολαϊδη φαίνεται να διασκεδάσει με την ψυχή της. Εντυπωσιακή ήταν και στην εμφάνιση της, φορώντας ένα "καυτό" σετ.

Με ποιον πήγε στην Αντίπαρο;

Η Μελίνα Νικολαΐδη διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς πέρα από το γεγονός πως κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, σπουδάζοντας αυτό που αγαπά, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του 34χρονου Αλέξανδρου , ενώ έχει χτίσει και πολύ δυνατές φιλίες και στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Στην ανάρτηση της , από Αντίπαρο η κόρη της Δέσποινας Βανδή χορεύει με τα κορίτσια της και το απολαμβάνει, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθούς της στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Έχει θέα που κόβει την ανάσα - Με λευκούς τόνους και φυτά το φοιτητικό σπίτι σπίτι της Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο