«Προσπάθησε να με κάνει καλά» - Ρίγη συγκίνησης με την συζήτηση που είχε ο Ετεοκλής Παύλου και την κόρη του για το πρόσθετο πόδι

Το βίντεο που δημοσίευσε και η εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προσπάθησε να με κάνει καλά» - Ρίγη συγκίνησης με την συζήτηση που είχε ο Ετεοκλής Παύλου και την κόρη του για το πρόσθετο πόδι

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Ετεοκλής Παύλου. Μοιράστηκε την στιγμή όπου έδειξε για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος στην κορούλα του. Η στιγμή προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την αντίδραση της.

Η κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου, προσπάθησε να τον γιατρέψει, ενώ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να της δείξει πως δεν είναι κάτι κρυφό ή κάτι που κρατάει μυστικό.

Το βίντεο του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του

«Στην κορη μου μιλούσα παντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω,της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ηθελε να μάθει.

Τώρα για πρωτη φορα μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.
Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι ειναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω.
Το είδε,το επεξεργάστηκε,μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμα μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολυ ξεχωριστή, συγκινητική,γλυκιά και όμορφη κουβέντα που εκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει,να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της....», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Δείτε επίσης: Με νέο αδιάβροχο πόδι - Η συγκλονιστική φωτογραφία από την αλλαγή του πρόσθετου μέλους τους

Πως έγινε το ατύχημα και έχασε το πόδι του

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν "όχι ρε φίλε, πέθανα". Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.

Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό», είχε εξομολογηθεί ο Ετεοκλής Παύλου.