Τάσος Ιορδανίδης - Θάλεια Ματίκα: Διακοπές στην Αλβανία! Ατελείωτες βουτιές σε λίμνες & παραλίες

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Διακοπές στην Αλβανία έκαναν η Θάλεια Ματίκα και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης μαζί με τα δυο τους παιδιά και μια παρέα φίλων. Μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν το νησί Ksamil, το Μπλε Μάτι και τους Αγίους Σαράντα. Οι περιοχές αυτές είναι η Αλβανική Ριβιέρα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης για Έλληνες και Αλβανούς, αφού έχει πανέμορφα μέρη για να δεις και να κάνεις βουτιές.

Οι δύο ηθοποιοί στους λογαριασμούς τους στο Instagram, δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους τόσο με τα παιδιά τους όσο με τα μέρη που απόλαυσαν.

Οι αναρτήσεις Ματίκα - Ιορδανίδη από την Αλβανία

Τις περισσότερο από το ζευγάρι αναρτήσεις, έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης. Μοιράστηκε φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά του, βόλτες με όλη την οικογένεια πλάι πλάι αλλά και από το μπάνιο τους σε θάλασσες και λίμνες.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Θάλεια Ματίκα - «Αυτό το πρότυπο της τέλειας μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς ας τελειώσει κάποια στιγμή»

Η εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα για τον Τάσο Ιορδανίδη

«Όταν έκανα το “Κλείσε τα μάτια” δεν υπήρχαν social media. Ο αντίκτυπος που έχει σήμερα η έκθεσή σου στη δημοσιότητα, δεν έχει καμία σχέση με το τότε… Τώρα, με τα social media έχουν γίνει πολύ άγρια τα πράγματα. Παίζεις σε ένα επεισόδιο και την ώρα που προβάλλεται μπορείς να μπεις στο twitter να δεις τι σχολιάζει ο καθένας για σένα ανά δευτερόλεπτο. Είναι λίγο τρομακτικό. Δεν γκουγκλάρω ποτέ το όνομά μου. Αυτά τα κάνει ο Τάσος και για τους δυο μας νομίζω», ανέφερε αρχικά η ίδια.

Και συμπλήρωσε, έπειτα: «Πάντα αντιμετώπιζα την τηλεόραση ως ένα μέσο βιοπορισμού…. Δεν πάθαινα κάτι με την τηλεθέαση. Δεν ένιωσα να καβαλάω το καλάμι καθόλου».

Σχετικά με την γνωριμία της με τον καλό της, επισήμανε: «Ένα χρόνο πριν την πρώτη μας γνωριμία, ο Τάσος με είχε πάρει τηλέφωνο να μου προτείνει μια δουλειά στο θέατρο. Εγώ τότε δε μπορούσα αλλά πήγα στον διευθυντή παραγωγής του, μιλήσαμε αλλά δε συνάντησα ποτέ τον Τάσο. Ένα χρόνο μετά, με ξαναπήρε τηλέφωνο να μου προτείνει μια άλλη θεατρική συνεργασία. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στα Εξάρχεια που δεν υπάρχει πια. Ξεκινήσαμε τη συνεργασία, κάναμε πρόβες, κάναμε παρέα και κάποια στιγμή ήρθε σπίτι μου να δούμε DVD, τον κάλεσα».